Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Tι κοινό έχουν οι Γ.Παπανδρέου, Μπιρμπίλη, Προβόπουλος, Αντρίκος και Χατζηνικολάου ;;

Έχουν όλοι τους "πράσινες" ανησυχίες ....
Πείτε μου τώρα:  Πώς οι 4-5-6 τύποι που αναφέρονται στην Πρόσκληση, θα τα δέσουν όλα αυτά με κλιματική αλλαγή, η ύπαρξη της οποίας (όπως αυτοί την εννοούν) αμφισβητείται ή αγνοείται από τα 4/5 του Πλανήτη, είναι απορίας άξιον.  Προκλητικά φαιδρά, ανόητα και εκτός τόπου και χρόνου "ανθρωπάκια".
Δείτε το οργανόγραμμα της "Ομάδας". Δείτε τώρα και τον Αντρίκο ....
Δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αντρίκος από μια Οικογενειακή Υπόθεση!
(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση).
Τον Προβόπουλο και τον Χατζηνικολάου δεν τους είχα κόψει για Πράσινους... Θα έμαθαν ότι Πρασινίζοντας μπορεί και να πιάσεις την καλή.  Όχι μετά την Φουκουσίμα, παλικάρια μου, η Φουκουσίμα τσάκωσε τους απατεώνες στην Οικο-Παγίδα που οι ίδιοι είχαν στήσει... Δεν ας το είπαν;  Αργήσατε.   Όσο για τους Θωμόπουλο, Στουρνάρα και Σαμπετάϊ... Μην λέρωνεστε ρε σείς, σοβαροί άνθρωποι, μην λερώνεστε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.