Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Sunday Times : Στην Ελλάδα κάθε πρόταση μπορεί πλέον να συζητηθεί... έχουν βγει προς πώληση όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.

Ξεπερνά κάθε πρόκληση το δημοσίευμα των Sunday Times, το οποίο έχει βάλλει πωλητήριο ακόμα και στην Ακρόπολη.
Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι...
στην Ελλάδα κάθε πρόταση μπορεί πλέον να συζητηθεί και τονίζει ότι έχουν βγει προς πώληση όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου.
Δημοσιεύει μάλιστα φωτογραφία της Ακρόπολης με πωλητήριο, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα καλό μνημείο, σε καλή τοποθεσία  το οποίο ωστόσο θέλει επιδιορθώσεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.