Σοσιαλησμός για τους πλούσιους (OREO GIORGO I)

From HEIL GAP

Ήταν o  Ry Cooder πραγματικά τόσο αποσβολωμένος καθώς κοίταζε τη δημιουργία της φούσκας των ακινήτων που απειλούσε να φέρει τη συντριβή σε όλη τη Δυτική (την βασιζομένη στο χρέος) οικονομία .. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ήταν κάτι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να προβλέψουμε.
Επίσης ότι αυτό πραγματικά θα ήταν και το έναυσμα για τις ρευστοποιήσεις που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα .
Το ΜΠΟΥΜ του 1929 μήπως και το γνωρίζετε αγαπητοί μου φίλοι , αλλά κυρίως την καταστροφική κατάληξη του?
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ .
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ .
ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ .

Ή μήπως ήταν κάτι που, γίνεται «επίτηδες τυχαία "
Και αν ναι, γιατί ;


Μερικές εταιρίες στην Wall Street διαχειριστές των hedge funds σημειώνουν κέρδη κοντά στο 1 δις δολάρια το χρόνο, ενώ ο αριθμός των αστέγων, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων του πολέμου, πλησιάζει προς το ένα εκατομμύριο.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ "Οι οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση της, χωρίς την αναδιάρθρωση του χρέους. Για να καταστεί και πάλι ανταγωνιστική, η χώρα θα πρέπει να μειώσουν τις τιμές και τους μισθούς κατά 20 έως 30 τοις εκατό », λέει ο πρόεδρος του Sin Ifo.
"Αυτό στη θεωρία, γιατί στην πράξη οδηγεί στο χείλος του εμφυλίου πολέμου."
ORAIO GIORGO
Η λεηλασία της Ελλάδας από την ΕΚΤ, η ΕΕ και οι ιδιωτικές τράπεζες ισχυρίζονται ότι η πώληση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά της αυξανόμενης πολιτικής αναταραχής , με ανόητες δικαιολογίες του τύπου όπως "τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να υποστηρίξουν τα μέτρα της "λιτότητας" που απαιτούνται από την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση."
Το κυβερνητικό ξεπούλημα σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και άλλες επιχειρήσεις θα μπορούσε να επιβλέπεται από την ΕΚΤ και των υπαλλήλων της ΕΕ στα νέα επίπεδα οικονομικής λεηλασίας αυτού του είδους , που εμφανίστηκαν τελευταία στην Ευρώπη . σύμφωνα με τους Gauleiters της ναζιστικής Γερμανίας , και ήδη τέθηκε ως κατοχική κυβέρνηση επί των κατακτημένων χωρών ώστε να απομακρύνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία με τη βία.( Gauleiter ήταν ο ηγέτης κόμματος του περιφερειακού υποκαταστήματος του NSDAP (περισσότερο γνωστό ως το Ναζιστικό Κόμμα) ή ο διευθυντής μιας Gau ή ενός Reichsgau. Από τότε έχει γίνει ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε οποιαδήποτε αγέρωχο τοπικό αξιωματούχο, ειδικά ένα επιρρεπή στην δικτατορική χρήση πολίτικης ή γραφειοκρατικής εξουσίας.)
Ξυπνήστε πατριώτες σήμερα αυτό ακριβώς αρχίζει και τους προσφέρει ο εφιάλτης ο ΓΑΠας
Σήμερα την κρατική σας περιουσία έναντι ενός πινακίου φακής , αύριο το υποθηκευμένο εξ αιτίας της άγριας φορολόγησης σπιτάκι σας , έναντι ενός πιάτου «φασουλαδας ».
Αλλά και η ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού κλάδου με αμοιβαία κατανόηση έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση, καθώς και κάθε πολιτική αντίδραση στον στραγγαλισμό των τοκογλυφικών επιτοκίων .
Μα τι λεμε τώρα , αφού αυτός έφερε τα πράγματα εδώ που τα ήθελε.
ORAIO GIORGO
Το γεγονός ότι οι τραπεζίτες ελέγχουν πλέον το σύνολο των εθνικών νομισματικών συστημάτων, σύμφωνα με τη νομοθεσία όπου τα χρήματα εισάγονται μόνο μέσω του δανεισμού με επιτόκιο, έχει οδηγήσει σε μια πυραμίδα μαζικού χρέους , που ταλαντεύεται σε εκείνη την συγκεκριμένη συχνότητα του αποσυντονισμού ώστε η ακολουθουμένη κατάρρευση να καταφέρει τελικά να εξαφανίσει τον όποιο ανθρώπινο πολιτισμό
Αυτό το "μονεταριστικό" σύστημα ήταν και η πρωτοπορία των μελών της οικογένειας Rockefeller και των χρηματοδοτούμενων από αυτήν οικονομολόγων του Πανεπιστημίου του Σικάγου.
Οπότε ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ .
Το ευαίσθητο σημείο είναι ότι, όταν η πυραμίδα κατεβαίνει και ο κάθε λαός , κράτος , φορολογούμενος πολίτης πτωχεύει , ενώ οι τράπεζες που έχουν δημιουργήσει τα χρήματα "εκ του μηδενός", θα είναι τότε σε θέση να αξιοποιήσουν (χα,χα,χα,) ( ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ) πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας εκποιημένα για ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεπτά του ΕΥΡΩ , καθώς η σπείρα των ΕΚΤ/ΔΝΤ ετοιμάζεται ήδη να το κάνει με τις επιχειρήσεις που ανήκουν στο ελληνικό έθνος
...... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……δεν άργησε να έρθει η δήλωση βόμβα του Δημήτρη Τσοβόλα
«Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι»
"Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους.
Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι."..........
ORAIO GIORGO
Φούσκα των ακινήτων οδήγησε σε ένα τεράστιο πληθωρισμό των τιμών των ακινήτων στις ΗΠΑ .
Εκατομμύρια των σπιτιών πέφτουν στα χέρια των τραπεζιτών, μέσω του αποκλεισμού στην περεταίρω αναχρηματοδότηση των ιδιοκτητών .
Η ΑΥΞΗΣΗ των ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , με βάση φουσκωμένα εκτιμήσεις της γης , έχουν αναγκάσει εκατομμύρια άτομα μεσαίου εισοδήματος και ηλικιωμένους ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ τα σπίτια τους. (Η.Π.Α.)
ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΔΩ έχουμε τον ΓΑΠα που κάθε εξάμηνο ΑΥΞΑΝΕΙ τις αντικειμενικές αξίες και κάθε επτάμηνο ΜΕΙΩΝΕΙ τους μισθούς, κάθε οκτάμηνο να στέλνει στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και κάθε εννεάμηνο κάνει το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του ΜΑΚΑΡΙΤΗ του Έλληνα .(κι αυτό με ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ) , ενώ με τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πρόκειται να πληρώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χρηματοδοτεί με 400 ευρώ μηνιαίως τον κάθε γέρο ΑΛΒΑΝΟ ο οποίος επέλεξε να δήλωση μια διεύθυνση κατοικίας στην χώρα μας . Διεύθυνση την οποία φυσικά και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει στην εφορία ούτε ο πραγματικός ένοικος του σπιτιού , εφ όσον η εφορία θα του απαντήσει ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα του λαθρομετανάστη .
ORAIO GIORGO πατριώτη GIORGO
Η συνολική φορολογική επιβάρυνση για τους Αμερικανούς από ομοσπονδιακές, κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις έχει πλέον ξεπεράσει το σαράντα τοις εκατό του εισοδήματος και αυξάνεται.
Σήμερα, με μια ύφεση που έχει προ πολλού αρχίσει, από την άλλη μεριά η αύξηση των φόρων όλα και μεγεθύνεται , ακόμη και για μεσαία εισοδήματα.
Οι τιμές της βενζίνης εκτοξεύονται ακόμη στα ύψη και εταιρείες όπως χχχχχχχχχχχ καταγράφουν ρεκόρ κερδών .
Άλλες τιμές των αγαθών αυξάνονται σταθερά, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των τροφίμων, καθώς πλέον ορισμένες χώρες αρχίζουν να έχουν την εμπειρία του να ζουν κάτω από συνθήκες σχεδόν πείνας.
Περίπου τα 40 με 50 και βαλε εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι στην Αμερική οι οποίοι επίσημα έχουν χαρακτηρισθεί ως "επισιτιστικά ανασφαλείς". Ο δε ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και των ορυκτών πόρων έχει αφαιρέσει πολλά από αυτά που ήταν διαθέσιμα από το δημόσιο ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , και μαζί με την απελευθέρωση της παραγωγής ενέργειας έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας . Μόνο για ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ τοπικών «ΕΥΔΑΠ »
η αύξηση ανήλθε στο οκτακόσια τοις εκατό .

Συνεχίζεται..

Σχόλια