Kουκουλόπουλος: Έχουν συμφωνήσει να γίνει χρεοκοπία σε 3 χρόνια !!!

Απίστευτη δήλωση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλου, πριν λίγο στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".
Ο κ. Κουκουλόπουλος είπε επι λέξει : "Έχουν συμφωνήσει να γίνει χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια"..
μεταφέροντας το χρέος σε θεσμικούς επενδυτές...
Εμείς πάντως το γράφουμε εδώ και καιρό ότι μας πάνε σε χρεοκοπία, με πιο πρόσφατο το χθεσινό μας άρθρο : 

Ποιοι έχουν συμφωνήσει κ.  Πάρι Κουκουλόπουλε και με ποιους ;;
Δεν μας το κάνετε λίγο πιο λιανά ;; 

Σχόλια

  1. Για να τη χρεώσουνε στη Νέα Δημοκρτία και αυτοί να ξαναβγούνε στον αφρό.
    Οι άνθρωποι δεν έχουν ιερό και όσιο.
    Όσοι εξαπατούν τον λαό στο ΓΟΥΔΙ, όπως λέει και ο σύντροφος κακλαμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτανει πια με τις βλακειες περι χρεωκοπιας. Γιατι δεν ελενε την αληθεια στο λαο? Πως για το ελληνικο χρεος εχει εγγυηθει η AIG? Με 3 τρις δολλαρια? Λετε να αφησουν η Αμερικανοι να φτωχευσουμε? Δεν νομιζω.. Το ειπε και ο Obama με την ψωφια την Μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι δεν θα χρεωκοπησουμε. Θα τυπωσουν ευρω οι ΕΛ και αν οχι αυτοι η ομαδα Ε εχει κατι καινουρια εκτυπωτικα στον Ολυμπο τα οποια θα τυπωνουν ασταματητα ευρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πασοκ αρ@@@@@@δια ανδρες οχι ανδρες με αρ@@@@@@δια.την λεξη παραιτηση την ξερουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειστε αφελείς. Το αν χρεωκοπήσουμε ή όχι λίγο έχει να κάνει με την καλοπέρασή μας. Και εξηγώ.
    Την ΕΕ ΔΕΝ τη συμφέρει να χρεωκοπήσουμε λόγω πιθανών συνεπειών στην ευρωζώνη. Θα μας δώσουν λοιπόν και άλλα δάνεια, και άλλα και αλλα. Σας θυμίζω ότι το πρόβλημα της χώρας είναι ο υψηλός δανεισμός ο οποίος δε λύνεται με λήψη ακριβών δανείων, ούτε με περικοπές σε μισθούς. Εντωμεταξύ κάθε φορά που δε θα πιάνουμε τους στόχους του μνημονίου, θα έχουμε ένα καινούργιο μνημόνιο με πιο σκληρά μέτρα, πιο πολλές αποκρατικοποιήσεις. Μέχρι να μην έχει μείνει τίποτα να πουλήσουμε και να είμαστε χρεωμένοι για τα επόμενα 70 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τον όρο “θεσμικούς επενδυτές” εννοεί άραγε την ΕΚΤ, το ESF, το Δημόσιο των Ευρωζωνικών χωρών και το ΔΝΤ που θα έχουν σε 3 χρόνια 110 + 90 = 200 δις Ελληνικού χρέους ; Σύν 40 δις Ελληνικά ομόλογα που έχει η ΕΚΤ – και ή θα τα κάνει rollover ή θα τα μεταβιβάσει γαι rollover στο ESF; Δηλαδή σύνολο περίπου το 70 % του Ελληνικού Δημόσιου χρέους;
    Πάει καλά ο κ. Κουκουλόπουλος ; Έχουν συμφωνήσει να ρίξουν φέσι 240 δις σε όλους αυτούς; Ποιοί, πώς, τί; Πρόκειται για τη μεγαλύτερη θεωρία συνωμοσίας από κτίσεως κόσμου.
    Φυσικά όποιος λέει τέτοιες παλαβομάρες θα έπερεπε πρώτα πρώτα να ξέρει ότι η ΕΚΤ, το ESF και το ΔΝΤ δεν είναι “θεσμικοί επενδυτές”, ούτε κάν επενδυτές, αλλά όργανα νομισματικής πολιτικής που χρηματοδοτούνται από τα κράτη (και από την Ελλάδα).
    Αλλά άν περιμένεις καλλιγραφίες από της μαïμούς τον κώκο, ατύχησες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.