Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

H Ιστορία επαναλαμβάνεται... μόνο που εμείς δεν την διαβάζουμε...

Αυτά που γίνονταν το 1897 γίνονται σήμερα..
Tυχαίο δεν νομίζω...
Δείτε:

Οι αποικιοκράτες κάνουν πάντα τα ίδια...

Όπως γράφαμε  ΕΔΩ  τα ίδια ακριβώς έκαναν οι τροικανοί της τότε εποχής, λειτουργώντας ως εξής:

Εποπτεία των δημόσιων υπηρεσιών που ήταν οι αρμόδιες για την είσπραξη των υπεγγύων προσόδων.
Οι αρμοδιότητες της επιτροπής όμως δεν σταματούσαν στην είσπραξη και την διαχείριση των εσόδων του ελληνικού κράτους, αλλά προχωρούσαν και στην γνωμάτευση για την έκδοση χρήματος, για τη σύναψη νέων δανείων και γενικά για όλα τα δημοσιονομικά θέματα.
Της δόθηκε επίσης και η εποπτεία των δημόσιων υπηρεσιών που ήταν αρμόδιες για την είσπραξη των εκχωρηθέντων εσόδων.
Στην πραγματικότητα η ΔΟΕ αφαιρούσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αρμοδιότητες του ελληνικού κοινοβουλίου και των ελληνικών κυβερνήσεων.
Η ΔΟΕ λειτουργούσε με γνώμονα να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των ομολογιούχων-δανειστών και όχι της χώρας μας, παραβιάζοντας ακόμα και την ελληνική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.