Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

H Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενδέχεται να «εξουδετερωθεί» από ελληνικό reprofiling ( μαλακή αναδιάρθρωση ) ή την αθέτηση πληρωμής .

From HEIL GAP
 
Τα παιδιά της παγκοσμιοποίησης είναι πανικόβλητα από μια πιθανή κρίση στην ευρωζώνη που θα προκληθεί από μια ελληνική αθέτηση πληρωμής του χρέους , η οποία και θα μπορούσε να επιταχύνει την κατάρρευση του ευρώ . Και γράφουμε να επιταχύνει διότι το ευρώ ως φαίνεται , δεν έχει και πολλά ψωμιά.
[Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει δανείσει περίπου 440 δισεκατομμύρια σε αφερέγγυες (μάλλον χρεοκοπημένες) τράπεζες στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία και την Ισπανία έναντι ιδιαίτερα φουσκωμένων ( μάλλον ξιπασμένων) εξασφαλίσεων .
Οι τράπεζες αυτές έχουν με τη σειρά τους, δανείσει τα χρήματα που έχουν πάρει με χαμηλά επιτόκια από την ΕΚΤ προς τις κυβερνήσεις αυτών των ίδιων χωρών ..
ΑΛΛΑ με ληστρικά πλέον επιτόκια που διευθετούνται από την ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ σε βάρος των φορολογουμένων οι οποίοι, επιπλέον, πρέπει να εγγυηθούν και την ασφάλεια αφερέγγυων τραπεζών.

Η Αδυναμία πληρωμής ή reprofiling ( μαλακή αναδιάρθρωση ) από την Ελλάδα θα αναγκάσει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ της και θα ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ στο γεγονός ότι η ΕΚΤ έχει ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, προχωρώντας σε αυτό το σύστημα της πυραμίδας PONZI σε βάρος της ευρωζώνης και φορολογουμένων.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ενδέχεται να «εξουδετερωθεί» από τις διασώσεις .
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να αντιμετωπίσει «βαριές απώλειες» ως αποτέλεσμα της στήριξης των χρεωμένων χώρων της ευρωζώνης, έχει προειδοποιήσει κορυφαίο think-tank (δεξαμενή σκέψης) το Open Europe
Ο δε Εταίρος Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κατά τις πρόσφατες διεθνείς αποστολές bail-out είναι το ίδιο πλέον εκτιθέμενο στον κίνδυνο ενός παθητικού , προσέθεσε το Open Europe.
Σε έκθεση που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα με τίτλο Ένα σπίτι χτισμένο στην άμμο;, το Open Europe έχει υπολογίσει ότι η ΕΚΤ έχει εκτεθεί συνολικά με περίπου € 444 δις (£ 397 δις) στον «αγώνα» των οικονομιών της ευρωζώνης».
Η τράπεζα είναι τώρα "23 έως 24 φορές levered" (επενδύσεις τουλάχιστον εν μέρει χρηματοδοτούμενες από δανεισμό ) ως αποτέλεσμα της διάσωση Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Η λονδρέζικη δεξαμενή σκέψης υποστήριξε: «Σε περίπτωση που η ΕΚΤ βλέπουν το ενεργητικό της να είναι μόνο 4.23% σε αξία. . . όλη της η κεφαλαιουχική της βάση θα εξαφανιστεί ».
Τι να πούμε ? Μάλλον θα πούμε ότι όλα είναι κατασκευασμένα από χαρτί ή στον υπολογιστή με εικονικά στοιχεία, από αέρα ένα αριθμό και τα σκουπίδια. Είναι σαν ένα καζίνο, ο κρουπιέρης κερδίζει πάντα και οι ηλίθιοι παίκτες έχουν μόνο απώλειες.
Σε επιστολή που απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και χώρες της ευρωζώνης, υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας προειδοποιεί για το ενδεχόμενο μιας ελληνικής πτώχευσης και αναγνωρίζει ότι το τρέχον σχέδιο διάσωσης απέτυχε. Αντί 'αυτού ζητά de facto την αναδιάρθρωση του χρέους.
Υπάρχει διαφωνία ως προς το πώς η Bilderberg θα αντιδράσει τώρα, λόγω της κρίσης.
Είτε είναι υπό πανικό είτε όχι θα συνεργαστούν λόγω του σχεδίου τους για την ευρωπαϊκή ένωσή ή δεν το θέλουν πια και θα καταστρέψουν εκ προθέσεως Ευρώπη.
Δεν ξέρουμε.
Υπάρχουν επιχειρήματα και για τις δύο.
Δεδομένου ότι είναι ψυχοπαθείς, η τελευταία αυτή περίπτωση είναι και η πλέον πιθανή .
Και ο HEIL GAP συνεχίζει να ΑΠΟΡΕΙ γιατί άραγε δεν χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα «ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΑ » μας ΟΠΛΑ . Και μην μου πείτε ότι τα "Γιόργκο" ΔΕΝ γνωρίζουν από ΕΚΒΙΑΣΜΟ .
Και εάν πράγματι δεν τον γνωρίζουν, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ όμως ότι βρισκόμαστε στο σύνταγμα 500.00 εξαγριωμένοι Έλληνες .
HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ.Γ.
Εάν σας έφτιαξα το κέφι ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ και θέλετε τραγούδι θα πάμε στο YouTube
Να ακούσουμε τον
Bob Dylan - Things Have Changed (Tα πράγματα έχουν αλλάξει)

Και Προπαντός Δεν Πουλάμε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.