Το πατριωτικό DNA του Αντώνη ΣαμαράΜπροστά στη σωτηρία της πατρίδας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν λογαριάζει τίποτα.
Αυτό το έχει αποδείξει η πολιτική του διαδρομή μέχρι σήμερα. Οι οικονομικές προτάσεις του Ζάππειο 2 έχουν γίνει ΠΛΗΡΩΣ αποδεκτές ΟΛΕΣ από τον Γιώργο Παπανδρέου. Τα πολιτικά γεγονότα που ζούμε σήμερα αποτελούν από μόνα τους την απόλυτη δικαίωση του Αντώνη Σαμαρά για το πως βλέπει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η πατρίδα μας για την σωτηρία της.
Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχτηκε την πλήρη αποτυχία του. ΦΕΥΓΕΙ.
Μετράει ώρες στην πρωθυπουργία. Η νέα κατάσταση είναι πλέον γεγονός.


Ο Αντώνης Σαμαράς έχει βάλει μια κόκκινη γραμμή:
ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
Αν δεν υπάρξει αυτή η αποδοχή και η αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ και οι εκλογές είναι μπροστά μας.
Γιατί να μετέχει σε ένα ασθενές κυβερνητικό σχήμα, το οποίο θα καταπέσει μέσα σε λίγους μήνες αν ακολουθηθεί η ίδια οικονομική πολιτική;
Γιατί να μετέχει σε μια κυβέρνηση, η οποία θα πριονίζεται από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ μόλις ο πρόεδρος της ΝΔ βάλει την υπογραφή του στο μεσοπρόθεσμο, όπως θέλουν οι Ευρωπαίοι ΔΑΝΙΣΤΕΣ μας;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
Οι όροι του είναι πάντα σκληροί και αδιαπραγμάτευτοι.
Θυμηθείτε μόνο τι έλεγε για τον Σαμαρά, εκείνος ο κακόμοιρος πρώην ΥΠΕΞ της Ιταλίας τον Ντε Μικέλις....A.K.

http://taxalia.blogspot.com/2011/06/dna.html

Σχόλια

  1. Μάλλον του την έκανε ο Γιώργος.
    Η καλύτερα το "ξύπνιο πουλί από τη μύτη πιάνεται"

    Δείτε στο Sky το new look του ¨Αρη .....
    Θα κάνει θραύση στη Μύκονο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.