Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Καταπέλτης η αναφορά της Deutsche Bank για την κυβέρνηση..Λάθος χειρισμοί και Νέα μέτρα το 2012 !!

"Ακόμα κι αν τα τελευταία μέτρα λιτότητας κλείσουν το χάσμα μεταξύ των πραγματικού και στοχευμένου ελλείμματος για το 2011, περισσότερη λιτότητα θα χρειαστεί για το 2012 και πέρα. 
Η πολιτική ικανότητα να διατηρήσουν τις πρόσθετες προσαρμογές, τίθεται εν αμφιβόλω."

Δείτε τι λέει για τους χειρισμούς της κυβέρνησης:

Από την άποψη της ευρύτερης κοινής γνώμης, η μεγάλη καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις που διεξήχθησαν τον περασμένο μήνα, οι εν εξελίξει εκθέσεις ειδήσεων πάνω από μια πιθανή έξοδο από τη ζώνη του ευρώ καθώς και η συνέχιση της δημοσιονομικής διολίσθηση της κυβέρνησης, έχουν συμβάλει στη σημαντική απογοήτευση της κοινής γνώμης. Αυτό το έχει συμβάλλει σε μια άνοδο σε εξύβριση και σωματική βία προς τα μέλη του κοινοβουλίου και της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.
Στην συνέχεια παρατίθενται στοιχεία για την έκθεση των ευρωπαϊκών τραπεζών στο ελληνικό χρέος, τις εξωτερικές υποχρεώσεις, τις δανειακές ανάγκες τις ελλάδας μέχρι το 2014 και πως αυτές θα χρηματοδοτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.