Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Να επιστρέψουν τα bonus, τα stoc options, τις extra αμοιβές και τις μαϊμού αποζημιώσεις DAF οι μεγαλοτραπεζίτες, όλων των τραπεζών.

Του Γ. Δημ.

Να επιστρέψουν τα bonus, τα stoc options, τις extra αμοιβές και τις μαϊμού αποζημιώσεις DAF [από την εποχή Θ.Καρατζά μέχρι σήμερα]  οι μεγαλοτραπεζίτες,  όλων των τραπεζών για τις οποίες έχει δώσει εγγυήσεις ή συμμετέχει  με προνομιούχες μετοχές στο κεφάλαιό τους το Ελληνικό δημόσιο.
Προς τι  η επιβράβευση-bonus, αφού πανθομολογείται ότι λίαν επιεικώς, όλο το τραπεζικό σύστημα απέτυχε να εξυπηρέτηση τον σκοπό της ύπαρξής του.
Σκόρπισαν στους "τέσσερις ανέμους",  τις αποταμιεύσεις των καταθετών και τα δάνεια από την ΕΚΤ, κλπ,  που έπαιρναν με εγγύηση  Ελληνικά ομόλογα και τιτλοποιημένα δάνεια.  
Να ζητηθούν ευθύνες, με αυτεπάγγελτη διαδικασία από την Δικαιοσύνη, για τυχόν παράνομες πράξεις που μπορεί να έχουν διαπραχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.