Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι ο Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο – “Βάζω υποθήκη ακόμα και το σπίτι μου στο Καστρί!”

Στις 3 το πρωί τελείωσε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
Το κλίμα ήταν για μια ακόμα φορά βαρύ και τεταμένο. Τόσο ώστε ο Γιώργος Παπανδρέου να χτυπήσει ακόμα και το χέρι στο τραπέζι και να σηκώσει τον τόνο της φωνής του!
Όταν το θερμόμετρο έπιασε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ο πρωθυπουργός έσπασε κυριολεκτικά.
Τη στιγμή που το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γ. Παναγιωτακόπουλος επανέφερε το θέµα εγκατάστασης επιτρόπων της τρόικας στα υπουργεία και έθεσε ζήτηµα ξένης επικυριαρχίας και µείωσης της εθνικής ανεξαρτησίας ο Γιώργος Παπανδρέου τον διέκοψε χτυπώντας το τραπέζι στο χέρι.
“Είµαι ο Πρωθυπουργός της χώρας και απαιτώ..
να ανακαλέσεις αµέσως αυτά που είπες και που µε προσβάλλουν”, φέρεται να είπε ο Γιώργος Παπανδρέου και συνέχισε στο ίδιο έντονο ύφος: “τέρμα τα περί κατοχής, τέρμα τα περί Πινοσέτ!… Δεν θα επιτρέψω να μπει ως εχέγγυο δημόσια περιουσία. Εγώ, το μόνο περιουσιακό στοιχείο που έχω το βάζω υποθήκη. Αν θέλετε να δώσω το σπίτι στο Καστρί, το δίνω!”
σσ: Αν μπορούσαμε να πάρουμε κι εμείς άλλο, θα το δίναμε μετά χαράς για την ..αποπεράτωση του θεάρεστου έργου σας σε συμφωνία με τους διεθνείς επαγγελματίες τοκο-γλύφους…








olympia.gr 

Σχόλια

  1. Δε θελουμε το σπίτι σου υποθήκη να ξεκουμπιστείς και να φυγεις απο τη χώρα θέλουμε.
    σταμάτα τα ψέματα προδοτη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας εκβιάζει πάλι ο προδότης. Είναι σαν να πάει κάποιος στην τράπεζα για να πάρει δάνειο και βάζει υποθήκη το σπίτι του διπλανού του. Τι απαιτεί ο τιτανοτεράστιος ακριβώς; ΓΑΠ όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Από το "για την πατρίδα και τον μισθό μου να δώσω" στο "για την πατρίδα και το σπιτικό μου να δώσω. Πολύ ντεμοντέ επικοινωνιολόγους έχουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακου ρε Jefry,

    και εγώ αν ήταν να οικονομήσει ο ...αδελφός μου και τα φιλαράκια μου 50 δις ευρώ από τα CDS, θα έδινα και ένα σπίτι για ...ξεκάρφωμα.
    Λοιπόν, τις μαγκιές αλλού Γιωργάκη, στους συμπατριώτες σου, τα Αμερικανάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε!!!!!!!!!!και λοιπον,με τα χρηματα που θα παρει αν πετυχει αυτο που παει να κανει δηλ. το ξεπουλιμα τις πατριδας μας, θα αγορασει 10 Καστρι.
    Καποτε τον σταματουσαν οι συνταξιουχοι στο δρομο και του εδειναν τις.........συνταξεις τους,τωρα
    βαζει αυτος υποθηκη το σπιτι του,ασχημο πραγμα να σε εχουν παρει ειδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.