Πασόκοι διοργανωτές των αγανακτισμένων;

Στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, εκδότες πασοκικών εφημερίδων και λοιποί κομματικοί ακτιβιστές, εμφανίζονται να διαχειρίζονται την "αυθόρμητη" εξέγερση.
Πόσο αλήθεια ή πόσο υπερβολικά είναι όλα αυτά;
Δείτε τις αποκαλύψεις του...

 blog hellas-horthodoxy εδώ και ...τα συμπεράσματα δικά σας.

Σχόλια

  1. Εγώ πιστεύω ότι πίσω από τους Αγανακτισμένους, βρίσκεται ο Σατανικός Παπανδρέου. Αυτός είναι τρομερός σαν τον Ιβάν. Έκανε εισοδισμό μαζί μς τους τροτσκιστές φίλους του και ελέγχει 100% το κίνημα. Η επόμενη ενέργεια που σχεδιάζει είναι η ανατροπή του εαυτού του. Σατανικό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να ξεκίνησε αυθόρμητα, αλλά το ΠΑ.ΣΟ.Κ το εκμεταλεύεται, για αυτό και ακούμε συνέχεια "χωρίς πολιτικές κατευθύνσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.