Λ. Κανέλλη: Να αρνηθούμε το χρέος...

Για μια ακόμα φορά η Κανέλλη λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
Δείτε το βίντεο...

Σχόλια

  1. Όταν η χώρα υποθηκευόταν με δάνεια επί δανείων επί δεκαετίες, όταν χτίζαμε το κράτος - τέρας εις βάρος της παραγωγικής δραστηριότητας. δεν μίλαγε κανείς. Ή κι όποιος μίλαγε τον έτρωγε η μαρμάγκα, γιατί του έλληνα δεν αρέσουν τα δύσκολα. Μέχρι να έρθει ο ταλαίπωρος ο κόμπος στο χτένι. Η χώρα είναι υπό κηδεμονία, ναι, αλλά αυτά παθαίνει όποιος χρωστάει. Τώρα, που μας έπιασε ο πόνος για τα παιδιά μας, είναι πλέον αργά..
    Η κυρία Κανέλλη, πιστή στο δόγμα του Ελληνάρα "μακριά από μας κι όπου θέλει ας πάει" δεν προτείνει απλώς μια αναδιαπραγμάτευση του χρέους, αλλά αρνείται το σύνολό του, ωσάν να μην είναι παρά μια τρελή επινόηση ενός αρρωστημένου νου. Λοιπόν κύριοι, πάρτε το χαμπάρι: η έλλειψη κοινωνικής συνείδησης και ο άκρατος ατομικισμός έφεραν την κοινωνία , δηλαδή το σύνολο, σ' αυτά τα χάλια. Αντιστοίχως, το να πετάξουμε το χρέος στην υπόλοιπη υφήλιο, δηλαδή το ευρύτερο σύνολο, θα δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο πρόβλημα, που κι αυτό κάποια στιγμή θα μας έρθει στο κεφάλι, με νομοτελειακή συνέπεια. Έτσι λειτουργούν οι αλληλένδετες οικονομίες, ή αλλιώς, κα Κανέλλη, έχει και η γιαγιά στο Τενεσί ψυχή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.