Γ.Α.Π: Τα εθνικά συστήματα Δημοκρατίας σήμερα είναι αδύναμα !!!

Το μάθαμε και αυτό σήμερα... 
Μας αποκάλυψε ο πρωθυπουργός,  στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος, ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συστήματα Δημοκρατίας..
Ακούστε τι είπε :
"Και όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά."
Δείτε το Βίντεο







Μιας και τα εθνικά συστήματα Δημοκρατίας είναι αδύναμα... Ήρθε ο Γ.Α.Π να μας σώσει με την παγκοσμιοποίηση μέσω της κλιματικής αλλαγής.

Σχόλια

  1. ean kai eseiw symfoneite fysika
    a)

    ORAIO GIORGO .
    From HEIL GAP

    Φωτογραφία (δανεισμένη από «έχω μάτια και βλέπω»)
    ( συγκεκριμένα πέρασα από το ωραίο σας ιστολόγιο το πρωί και είπα να μην φύγω με άδεια χέρια )
    http://3.bp.blogspot.com/-p47wgcbeAjE/TeXbWHHACSI/AAAAAAAAJAM/Gq-iNYUR7FM/s400/-1.jpg



    Ήταν o Ry Cooder (http://en.wikipedia.org/wiki/Ry_Cooder) πραγματικά τόσο αποσβολωμένος καθώς κοίταζε τη δημιουργία της φούσκας των ακινήτων που απειλούσε να φέρει τη συντριβή σε όλη τη Δυτική (την βασιζομένη στο χρέος) οικονομία
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ήταν κάτι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να προβλέψουμε.
    Επίσης ότι αυτό πραγματικά θα ήταν και το έναυσμα για τις
    ρευστοποιήσεις που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα .
    Το ΜΠΟΥΜ του 1929 μήπως και το γνωρίζετε αγαπητοί μου φίλοι , αλλά κυρίως την καταστροφική κατάληξη του?
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΘΕΛΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ . ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ .
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ .
    ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙΤΕ .
    Ή μήπως ήταν κάτι που, γίνεται «επίτηδες τυχαία "
    Και αν ναι, γιατί ;
    Φωτογραφία wall st poverty
    http://3.bp.blogspot.com/_cAUmFIIHiis/SYJFNiIEUzI/AAAAAAAABPc/8zWOMRmYriI/s400/wall+st+poverty.png



    Μερικές εταιρίες στην Wall Street διαχειριστές των hedge funds σημειώνουν κέρδη κοντά στο 1 δις δολάρια το χρόνο, ενώ ο αριθμός των αστέγων, συμπεριλαμβανομένων των βετεράνων του πολέμου, πλησιάζει προς το ένα εκατομμύριο.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ "Οι οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από την κρίση της, χωρίς την αναδιάρθρωση του χρέους. Για να καταστεί και πάλι ανταγωνιστική, η χώρα θα πρέπει να μειώσουν τις τιμές και τους μισθούς κατά 20 έως 30 τοις εκατό », λέει ο πρόεδρος του Sin Ifo.
    "Αυτό στη θεωρία, γιατί στην πράξη οδηγεί στο χείλος του εμφυλίου πολέμου."
    ORAIO GIORGO

    Φωτογραφία corrupt-politicians-bankers ( AYTH KANEI KAI GIA KYRIA FOTOGRAFIA KATA THN TAPEINH MOY GNOMH ,DIOTI THIMIZEI ENAN GAP (PANATHEMA TON ) ME TO STYL TOY CHE
    http://truthorigins.files.wordpress.com/2010/11/corrupt-politicians-bankers.jpg?w=600&h=464

    Η λεηλασία της Ελλάδας από την ΕΚΤ, η ΕΕ και οι ιδιωτικές τράπεζες ισχυρίζονται ότι η πώληση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά της αυξανόμενης πολιτικής αναταραχής , με ανόητες δικαιολογίες του τύπου όπως "τα κόμματα της αντιπολίτευσης αρνούνται να υποστηρίξουν τα μέτρα της "λιτότητας" που απαιτούνται από την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση."

    Το κυβερνητικό ξεπούλημα σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών και άλλες επιχειρήσεις θα μπορούσε να επιβλέπεται από την ΕΚΤ και των υπαλλήλων της ΕΕ στα νέα επίπεδα οικονομικής λεηλασίας αυτού του είδους , που εμφανίστηκαν τελευταία στην Ευρώπη . σύμφωνα με τους Gauleiters της ναζιστικής Γερμανίας , και ήδη τέθηκε ως κατοχική κυβέρνηση επί των κατακτημένων χωρών ώστε να απομακρύνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία με τη βία.( Gauleiter ήταν ο ηγέτης κόμματος του περιφερειακού υποκαταστήματος του NSDAP (περισσότερο γνωστό ως το Ναζιστικό Κόμμα) ή ο διευθυντής μιας Gau ή ενός Reichsgau. Από τότε έχει γίνει ένας όρος που χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε οποιαδήποτε αγέρωχο τοπικό αξιωματούχο, ειδικά ένα επιρρεπή στην δικτατορική χρήση πολίτικης ή γραφειοκρατικής εξουσίας.)

    Φωτογραφία ο εφιάλτης προδοτης
    http://4.bp.blogspot.com/_sePypmx7DHo/S7BWSeSgQcI/AAAAAAAABkI/u8xmOWjovU4/s1600/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A3.jpg

    Ξυπνήστε πατριώτες σήμερα αυτό ακριβώς αρχίζει και τους προσφέρει ο εφιάλτης ο ΓΑΠας
    Σήμερα την κρατική σας περιουσία έναντι ενός πινακίου φακής , αύριο το υποθηκευμένο εξ αιτίας της άγριας φορολόγησης σπιτάκι σας , έναντι ενός πιάτου «φασουλαδας ».
    Αλλά και η ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού κλάδου με αμοιβαία κατανόηση έχει εγκαταλειφθεί από την κυβέρνηση, καθώς και κάθε πολιτική αντίδραση στον στραγγαλισμό των τοκογλυφικών επιτοκίων .
    Μα τι λεμε τώρα , αφού αυτός έφερε τα πράγματα εδώ που τα ήθελε.
    ORAIO GIORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. b)
    Το γεγονός ότι οι τραπεζίτες ελέγχουν πλέον το σύνολο των εθνικών νομισματικών συστημάτων, σύμφωνα με τη νομοθεσία όπου τα χρήματα εισάγονται μόνο μέσω του δανεισμού με επιτόκιο, έχει οδηγήσει σε μια πυραμίδα μαζικού χρέους , που ταλαντεύεται σε εκείνη την συγκεκριμένη συχνότητα του αποσυντονισμού ώστε η ακολουθουμένη κατάρρευση να καταφέρει τελικά να εξαφανίσει τον όποιο ανθρώπινο πολιτισμό
    Αυτό το "μονεταριστικό" σύστημα ήταν και η πρωτοπορία των μελών της οικογένειας Rockefeller και των χρηματοδοτούμενων από αυτήν οικονομολόγων του Πανεπιστημίου του Σικάγου.
    Οπότε ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ .
    Το ευαίσθητο σημείο είναι ότι, όταν η πυραμίδα κατεβαίνει και ο κάθε λαός , κράτος , φορολογούμενος πολίτης πτωχεύει , ενώ οι τράπεζες που έχουν δημιουργήσει τα χρήματα "εκ του μηδενός", θα είναι τότε σε θέση να αξιοποιήσουν (χα,χα,χα,) ( ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ) πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία μας εκποιημένα για ΕΛΑΧΙΣΤΑ λεπτά του ΕΥΡΩ , καθώς η σπείρα των ΕΚΤ/ΔΝΤ ετοιμάζεται ήδη να το κάνει με τις επιχειρήσεις που ανήκουν στο ελληνικό έθνος

    Φωτογραφία 11342983 (μεγαλώνει άνετα)
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTMnMSVRgGiYQbL3TMG-o7jfFNylxWM4IOr2D-Cob4w04KqBfHwcHlvzA

    ...... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……δεν άργησε να έρθει η δήλωση βόμβα του Δημήτρη Τσοβόλα
    «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι»
    "Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους.
    Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι."..........
    ORAIO GIORGO


    Φούσκα των ακινήτων οδήγησε σε ένα τεράστιο πληθωρισμό των τιμών των ακινήτων στις ΗΠΑ .
    Εκατομμύρια των σπιτιών πέφτουν στα χέρια των τραπεζιτών, μέσω του αποκλεισμού στην περεταίρω αναχρηματοδότηση των ιδιοκτητών .

    Η ΑΥΞΗΣΗ των ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ , με βάση φουσκωμένα εκτιμήσεις της γης , έχουν αναγκάσει εκατομμύρια άτομα μεσαίου εισοδήματος και ηλικιωμένους ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ τα σπίτια τους. (Η.Π.Α.)

    ΕΝΩ ΗΔΗ ΕΔΩ έχουμε τον ΓΑΠα που κάθε εξάμηνο ΑΥΞΑΝΕΙ τις αντικειμενικές αξίες και κάθε επτάμηνο ΜΕΙΩΝΕΙ τους μισθούς, κάθε οκτάμηνο να στέλνει στο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και κάθε εννεάμηνο κάνει το ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ του ΜΑΚΑΡΙΤΗ του Έλληνα .(κι αυτό με ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ) , ενώ με τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πρόκειται να πληρώσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ χρηματοδοτεί με 400 ευρώ μηνιαίως τον κάθε γέρο ΑΛΒΑΝΟ ο οποίος επέλεξε να δήλωση μια διεύθυνση κατοικίας στην χώρα μας . Διεύθυνση την οποία φυσικά και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει στην εφορία ούτε ο πραγματικός ένοικος του σπιτιού , εφ όσον η εφορία θα του απαντήσει ότι πρόκειται για προσωπικά δεδομένα του λαθρομετανάστη .
    ORAIO GIORGO πατριώτη GIORGO

    Φωτογραφία tax-bill
    http://learyleaks.files.wordpress.com/2011/03/tax-bill.jpg


    Η συνολική φορολογική επιβάρυνση για τους Αμερικανούς από ομοσπονδιακές, κρατικές και τοπικές κυβερνήσεις έχει πλέον ξεπεράσει το σαράντα τοις εκατό του εισοδήματος και αυξάνεται.
    Σήμερα, με μια ύφεση που έχει προ πολλού αρχίσει, από την άλλη μεριά η αύξηση των φόρων όλα και μεγεθύνεται , ακόμη και για μεσαία εισοδήματα.
    Οι τιμές της βενζίνης εκτοξεύονται ακόμη στα ύψη και εταιρείες όπως χχχχχχχχχχχ καταγράφουν ρεκόρ κερδών .
    Άλλες τιμές των αγαθών αυξάνονται σταθερά, συμπεριλαμβανομένων των τιμών των τροφίμων, καθώς πλέον ορισμένες χώρες αρχίζουν να έχουν την εμπειρία του να ζουν κάτω από συνθήκες σχεδόν πείνας.
    Περίπου τα 40 με 50 και βαλε εκατομμύρια είναι οι άνθρωποι στην Αμερική οι οποίοι επίσημα έχουν χαρακτηρισθεί ως "επισιτιστικά ανασφαλείς". Ο δε ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και των ορυκτών πόρων έχει αφαιρέσει πολλά από αυτά που ήταν διαθέσιμα από το δημόσιο ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ , και μαζί με την απελευθέρωση της παραγωγής ενέργειας έχει οδηγήσει σε τεράστια αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας . Μόνο για ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ των ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΩΝ τοπικών «ΕΥΔΑΠ »
    η αύξηση ανήλθε στο οκτακόσια τοις εκατό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. d)
    Θέλουν ΔΙΟΔΙΑ , θέλουν να ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ της Ελλάδος από την πρόσβαση μέσω οδικού δικτύου , για προσεχή εκμετάλλευση των , θέλουν να ερημώσουν και να μεταφερθούν αλλού οι πόλεις και τα χωριά που έβαλαν στο μάτι , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .
    Αμερικανάκι το γκιωργκο
    ORAIO GIORGO

    Φωτογραφία biofuels
    http://greenguardia.gr/greenguardia/data/RTFiles/image/green%20news/biofuels.jpg


    Η επέκταση της αμερικανικής στρατιωτικής αυτοκρατορία στο εξωτερικό αντανακλάται με τη δημιουργία ενός ολοκληρωτικού συστήματος επιτήρησης στο σπίτι μας , σύμφωνα με το οποίο η ιδιωτική δραστηριότητα των πολιτών θα κατασκοπεύεται από επάνω και θα παρακολουθείται από την τεχνολογία και τα συστήματα που έχουν τεθεί σε εφαρμογή υπό τον τίτλο "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας ».
    Έχουν ήδη αρχίσει να χρησιμοποιούνται εμφυτεύματα μικροτσίπ στον άνθρωπο με σκοπό την παρακολούθηση του. .
    Και πάντα οι αθεόφοβοι θα βρίσκουν μια κάποια δικαιολογία ως προς την κοινωνική ανάγκη και χρησιμότητα του κάθε λογής αθλίου εφευρήματος τους .
    Ήδη αρκετές κρετίνες μητέρες στην πατρίδα της φυλετικής πολτοποίηση τις ΗΠΑ, έχουν εμφυτευσει μικροτσίπ στα παιδιά τους .
    ..........
    Φωτογραφία microchip-and-666
    http://4.bp.blogspot.com/-jDhn02UTwHo/TaWrdK6oYfI/AAAAAAAABCQ/iPRx9Cnu-d4/s320/microchip-and-666.jpg



    ΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ υπό μυστικότητα , τα ΜΜΕ σκοπό έχουν να δείχνουν το βρακί της τάδε αποκρύπτοντας την ψηφιακή φυλάκιση , τον έλεγχο και την συνεχή παρακολούθηση που θα υποστεί ο κάθε νέος κάτοχος της κάρτας του πολίτη .
    Μονό κάποιες χιλιάδες από το πλήρωμα της εκκλησίας αντιδρούν ,
    τους οποίους και δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν γραφικούς οι υπόλοιποι, οι ανόητοι που θεωρούν ως μόδα το να «εκτίθενται» ,
    εκπαιδευμένοι πολύ καλά ως φαίνεται από τα καινούργια τηλεοπτικά σκουπίδια .
    Μιας τηλεόρασης σκέτης παραπληροφόρησης εξαιρώντας το κόντρα το μπλουσκαι το κανάλι 10 και τους ολίγους επαρχιακούς σταθμούς
    Διότι το γκιωργκο ξέρει που να τα δίνει .
    ORAIO GIORGO

    Φωτογραφία καρτα του πολιτη

    http://3.bp.blogspot.com/_LR-hG6AG6Zw/TMXebr4tp0I/AAAAAAAAFyc/P7DiyJEG01Y/s1600/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B7.jpg


    Μια διερευνητική αποστολή από τους νομοθέτες της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής έχει αποκαλύψει το μέγεθος της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, λόγω της ΕΕ και του ΔΝΤ και του ποινικού επιτοκίου διάσωσης, σύμφωνα με έκθεση του AFP.

    "Έχω σαφώς συνειδητοποιήσει πως η διαβίωση στην Ελλάδα καθίσταται πολύ δύσκολη για τους πολίτες της", με την εφαρμογή
    Των μέτρων λιτότητας, δήλωσε ο Steffen Bilger, μέλος του κυβερνώντος κόμματος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (CDU).

    CDU συνάδελφός του, Juergen Klimke είπε ότι βρήκε την
    Αθήνα "σε μια άθλια κατάσταση», προσθέτοντας ότι αυτό ήταν "το χειρότερο ταξίδι μου στην Ελλάδα."

    Και ο Kai Gehring, μέλος της Ομάδας των Πρασίνων της αντιπολίτευσης του οποίου το κόμμα τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, πρόσθεσε «Νομίζω ότι θα ήταν αδύνατο να ισχύουν και νέες μεταρρυθμίσεις" επιπλέον αυτών .
    «Η Ελλάδα έχει ζητήσει πραγματικά πολλά από τους πολίτες της," είπε.

    Επίσης εξέφρασε τη λύπη της που ο γερμανικός Τύπος "δεν μιλά πραγματικά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους Έλληνες και για τα άθλια μεταρρυθμιστικά προγράμματα , που συνθλίβουν τόσο τις δημόσιες δαπάνες όσο και τις επενδύσεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

    Γερμανιδα οικονομολόγος Hans Werner Sinn έχει πει ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει εμφύλιο πόλεμο, λόγω των πολιτικών της ΕΕ και της ΕΚΤ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας)

    Ενώ ένας Ιρλανδός υπουργός το Σαββατοκύριακο θέτει επίσης υπό αμφισβήτηση την ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ "διάσωσης" της στρατηγικής για την ευρωζώνη λέγοντας ότι η Ιρλανδία θα χρειαστεί επίσης μια δεύτερη «διάσωσης» του χρόνου, ανοίγοντας την προοπτική των απεριόριστων αιτημάτων για bailout και για πτώχευση από κυβερνήσεις και τράπεζες σε ολόκληρη την ευρωζώνη στο άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. e)
    Φωτογραφία euro_drowning_200
    http://media.cnbc.com/i/CNBC/Sections/News_And_Analysis/__Story_Inserts/graphics/__CURRENCY/GLOBAL_CURRENCIES/EUROPE/euro_drowning_200.jpg


    Πολλοί οικονομολόγοι συμφωνούν ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ "διάσωσης" έχει συσσωρευτεί περισσότερο χρέος πάνω στο υπάρχον βουνό του χρέους οδήγησης της οικονομίας σε ύφεση και την αποστολή του (από το δημοσιονομικό έλλειμμα του ελέγχου), χρέους στην Ελλάδα
    (Η επιβάρυνση ανέρχεται σε περίπου € 330δις ευρώ)

    Το σχέδιο της ΕΚΤ για ένα πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα δεν θα λύσει το πρόβλημα του χρέους, συμφωνα με δήλωσεις στους Financial Times.

    Και Τώρα Πάμε ΕΔΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΔΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .

    Φωτογραφία tumblr_llrkgiGRuX1qc6yo0o1_r1_500

    http://26.media.tumblr.com/tumblr_llrkgiGRuX1qc6yo0o1_r1_500.jpg


    Σύνταγμα και άνεργοι έλληνες , έλληνες δίχως κόμματα , άλλωστε αυτά ήταν τα κόμματα που δημιούργησαν την κρίση μαζί με τα άλλα
    της αριστεράς που είχαν ανά πάσα στιγμή έτοιμη να τους κολλήσουν κατακούτελα την ρετσινιά του "ρατσιστη " , ώστε να μην αντιδράσουν μέχρι και την στιγμή που όλες οι εργασίες περιήλθαν στους αλλοδαπούς και αυτοί έμειναν άνεργοι ( αν και όπως μου εκμυστηρεύτηκε ο HEIL GAP και τα παιδία τους θα έχουν την ίδια μοίρα , διότι τα σχολειά έχουν πατικώσει με παιδιά λαθρομεταναστών , οπότε πλέον καταρρίπτεται και ο μύθος της νέας αριστεράς ότι οι λαθρομετανάστες οι καημένοι είναι
    εδώ για να κάνουν τις κατώτερες δουλείες που δεν κάνουν οι έλληνες
    , και όποιος αντιληφτεί το τι εννοούσε ο HEIL GAP μάλλον κερδισμένος βγαίνει ).

    Φωτογραφία recession5 ( or Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ )
    http://anticap.files.wordpress.com/2010/11/recession5.jpg


    ΣΥΝΕΠΩΣ ΙΔΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ .
    Και γιατί να είναι άραγε , όταν τα τρία κεντροδεξιά κόμματα προχθές στην βουλή ΠΑΣΟΚ * ΝΔ * ΛΑΟΣ Συναίνεσαν αλά Ελληνικά

    Απορρίφθηκε χθες 28 Μαΐου , από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση«Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους», προκειμένου να νη μάθει ποτέ ο Ελληνικός Λαός πώς δημιουργήθηκε αυτό και ποιο μέρος του είναι παράνομο και επαχθές.

    Φωτογραφία Χρέος-ΟΧΙ
    http://www.gargalianoi.com/wp-content/uploads/2011/05/%CE%A7%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CE%9F%CE%A7%CE%99.jpg


    Η Συναίνεση επί τέλους επετεύχθη ! οπότε αυτά που εγώ και ο HEIL GAP γράφαμε την περασμένη εβδομάδα Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011........Βέβαια υπό την βασική προϋπόθεση ότι στην Ελλάδα θα έχει αποδεδειχθεί και δικαστικώς ότι υπήρξε δόλος και απάτη κατά τον σχηματισμό αυτού του χρέους και υπάρξουν επίσης καταδίκες πολίτικων . Διαφορετικά ας μην περιμένουμε ότι αυτό το χρέος θα γίνει αποδεκτό, ως « επαχθές χρέος », συνεπώς και ως μη πληρωτέο ........Ε, Όπως Καλά Καταλαβαίνετε , Πάνε Περίπατο Τώρα.


    ORAIO GIORGO ORAIO KAI ALO PINTIA , BRAVO PRODOTES

    HEIL GAP (or mind the GAP )

    Υ.Γ.

    " Hey, if you ain't got the Do Re Mi, boy
    If you ain't got the Do Re Mi "

    " Ει όταν δεν τα φράγκα αγόρι , Εάν δεν έχεις τα φράγκα "

    (http://www.stlyrics.com/songs/r/rycooder3341/doremi159425.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
    ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.