ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το..Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, το είδαμε και αυτό. Προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον αναγνώστη μας που έψαχνε την διεύθυνση της ΜΚΟ του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού, πέσαμε σε μία απίστευτη αποκάλυψη…
Στην καταχώρηση του διαδικτυακού τόπου όπου φιλοξενεί την ιστοσελίδα της ΜΚΟ, έχει δηλώσει ως διεύθυνση το …πανεπιστήμιο Αθηνών!!
Δεν είναι φάρσα, δείτε την εικόνα (κλικ)…

Μιλάμε ότι το Ελλάντα είναι παράδεισος! Ο ένας κάνει βόλτες με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ο άλλος κλείνει το domain της ΜΚΟ με διεύθυνση κρατικού ιδρύματος, εμ γι’ αυτούς είναι η ζωή!

Εξακολουθούμε βεβαίως να ψάχνουμε την πραγματική διεύθυνση της ΜΚΟ για να εξυπηρετήσουμε τον αναγνώστη μας ώστε να κάνει την δωρεά του…
Διαβάστε επίσης: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ… αλλά έχει ένα πρόβλημα.

Σχόλια

  1. Πραγματικά προσπαθω να καταλάβω το "απιστευτο".
    Από τα στοιχεία λοιπόν που δίδονται και από καθαρή περιέργεια άρχισα να ψάχνω :
    1.Βρήκα λοιπόν το registration http://www.godaddy.com/
    2. Βρήκα το DOMAIN της ΜΚΟ και τον σχετικό site http://www.i4cense.org/
    3. Βρήκα στο site και το βιογραφικό του Ανδρέα Παπανδρεου
    http://www.i4cense.org/node/1695
    4. Βρήκα και την ιστοσελίδα του τμηματος οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου αθηνών που είναι καθηγητης ο Ανδρεας Ππανδρεου
    http://www.econ.uoa.gr/
    5. Επίσης βρηκα οτι το aap@econ.uoa.gr ειναι το email του
    http://www.econ.uoa.gr/an8ropino-dynamiko/melh-d-e-p/alfabhtika/papandreoy-andreas.html
    Κατόπιν των πιο πάνω που είναι το απίστευτο ?
    Μηπως επειδή χρησιμοποιεί το mail και τη διεύθυνση εργασίας του ως σημείο αναφοράς για να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του ?
    Αυτό δεν το βλέπω απίστευτο αλλά απλά λογικό.
    Αν κάνω κάπου λάθος ή δεν έχω αντιληφθεί κάτι σωστά από την ανάρτηση παρακαλώ να μου δοθούν επεξηγήσεις για να καταλάβω τελικά που είναι το στραβό στο όλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @10.15, όσο και να περιμένεις απάντηση δεν θα πάρεις. Ο στόχος του μπλογκ είναι μόνο η λάσπη σε ότι έχει σχέση με τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
    Αλλά ο λαός δεν ξεχνά ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.