Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Το σήμα του ΛΑ.Ο.Σ. άλλαξε, το παρελθόν του ΟΧΙ !

Για να καταλάβουμε για ποιο λόγο άλλαξε το ΛΑ.Ο.Σ. το σήμα του, πρέπει να ξέρουμε τι σημασία είχε το παλιό σήμα.
Και η σημασία του παλιού σήματος του ΛΑ.Ο.Σ. περιγράφεται απλά με δύο λόγια : Επεκτατισμός και πόλεμος !
Γιατί ? Επειδή τα τέσσερα βέλη στο παλιό σήμα συμβολίζουν τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα στα οποία θέλει να επεκτείνει το ΛΑ.Ο.Σ. την Ελλάδα, που αυτό φυσικά δεν γίνεται χωρίς πόλεμο.
Το ΛΑ.Ο.Σ. μπορεί να άλλαξε το σήμα του επειδή θέλει να φαίνεται μη ακραίο, αλλά με το νέο του σήμα δεν αλλάζει ταυτόχρονα και το παρελθόν του !
Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτό που θέλει να μας κάνει το ΛΑ.Ο.Σ. να ξεχάσουμε :Panos 77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.