ΑΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ....

Δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, απόσπασμα από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου Υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου με θέμα την κατάθεση του Σχεδίου Νόμου του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Στρατηγικής στη Βουλή.
Δείτε το βίντεο, γιατί πρόκειται για την σωτηρία μας !!!


"Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πάρει τις αποφάσεις της, για να προχωρήσει και να είναι σταθερή σε μια πορεία την οποία επέλεξε πέρυσι, μία πορεία που έχει μέχρι τώρα σώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία και την καταστροφή και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει, ακολουθώντας αυτή την πορεία.."

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.