Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες έβαλαν τελικά κεφαλικό φόρο.



Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες του ολιγαρχικού πολιτικού μας συστήματος, ακολουθώντας την τακτική των προγόνων τους, ανακοίνωσαν κεφαλικό φόρο σε βάρος των σημερινών ραγιάδων Ελλήνων, γυρίζοντας την ιστορία αιώνες πίσω. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθούν οι αφέντες τους, ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι.

Πάντα, τους κοτζαμπάσηδες τους ενοχλούσε η λέξη «Ελεύθερος». Γι΄ αυτό και όσοι από τους ελεύθερους Έλληνες δεν άντεχαν αυτή τη μεταχείριση, προτίμησαν να ζήσουν ελεύθεροι ως...
κλέφτες στα βουνά και όχι ως προσκυνημένοι στους ντόπιους ολιγάρχες.

Οι σύγχρονοι ολιγάρχες κοτζαμπάσηδες έβαλαν και πάλι στο στόχαστρό τους ότι φέρει τον τίτλο «Ελεύθερος». Χαλάει  το κρατικοδίαιτο καθεστώς τους ο «Ελεύθερος Επαγγελματίας», ο αυτοδημιούργητος πολίτης που δεν τους έχει ανάγκη, που δεν εξαρτάται από τα δίκτυα πολιτικής πατρωνίας και εκλογικής τους πελατείας. Επομένως, βάλθηκαν να τον εξοντώσουν.

Πολύ φοβόμαστε όμως, ότι τώρα μπορεί να δούμε και το φαινόμενο, οι σύγχρονοι ελεύθεροι και μη εξαρτώμενοι οικονομικά από τους ελιτίστες της πολιτικής, Έλληνες πολίτες, να το γυρίσουν σε οικονομικό αντάρτικο, όπως και οι κλέφτες προγονοί μας.   

Σχόλια