Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες έβαλαν τελικά κεφαλικό φόρο.Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες του ολιγαρχικού πολιτικού μας συστήματος, ακολουθώντας την τακτική των προγόνων τους, ανακοίνωσαν κεφαλικό φόρο σε βάρος των σημερινών ραγιάδων Ελλήνων, γυρίζοντας την ιστορία αιώνες πίσω. Και όλα αυτά για να ικανοποιηθούν οι αφέντες τους, ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι.

Πάντα, τους κοτζαμπάσηδες τους ενοχλούσε η λέξη «Ελεύθερος». Γι΄ αυτό και όσοι από τους ελεύθερους Έλληνες δεν άντεχαν αυτή τη μεταχείριση, προτίμησαν να ζήσουν ελεύθεροι ως...
κλέφτες στα βουνά και όχι ως προσκυνημένοι στους ντόπιους ολιγάρχες.

Οι σύγχρονοι ολιγάρχες κοτζαμπάσηδες έβαλαν και πάλι στο στόχαστρό τους ότι φέρει τον τίτλο «Ελεύθερος». Χαλάει  το κρατικοδίαιτο καθεστώς τους ο «Ελεύθερος Επαγγελματίας», ο αυτοδημιούργητος πολίτης που δεν τους έχει ανάγκη, που δεν εξαρτάται από τα δίκτυα πολιτικής πατρωνίας και εκλογικής τους πελατείας. Επομένως, βάλθηκαν να τον εξοντώσουν.

Πολύ φοβόμαστε όμως, ότι τώρα μπορεί να δούμε και το φαινόμενο, οι σύγχρονοι ελεύθεροι και μη εξαρτώμενοι οικονομικά από τους ελιτίστες της πολιτικής, Έλληνες πολίτες, να το γυρίσουν σε οικονομικό αντάρτικο, όπως και οι κλέφτες προγονοί μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.