Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

"Κεντάει" ο Μπένυ στη Βουλή

http://3.bp.blogspot.com/_agzuAInXhyo/TLWUHprl1fI/AAAAAAAAChQ/t-bZHb5qBwo/s1600/%CE%A7%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82.jpgΚατά την ομιλία του στη Βουλή ο Μπένυ τον οποίο οι ξένοι έκοψαν σαν αδαή όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση, απέδειξε γιατί στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ κεντάει όπως γράφει και το άρθρο που βάλαμε το πρωί. Ακούστε τι είπε ο αθεόφοβος:

Το μνημόνιο στην πραγματικότητα είναι μια σύμβαση που μεταφέρει τα προβλήματά μας στους άλλους!!!!

Θεός ο Μπένυ και δίκαια το ΠΑΣΟΚ κυβερνάει 30 χρόνια με δεξιές παρενθέσεις


ΥΓ. Είπε και άλλα φαιδρά όπως "να ξαναβρούμε το κέφι μας" κ.λπ αλλά όλα τα λεφτά ήταν η από πάνω ατάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.