Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Προπηλακίσθηκε ο Αθανασιάδης από διαδηλωτέςΠροπηλακίσθηκε ο βουλευτής  του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρος  Αθανασιάδης από διαδηλωτές στο κέντρο της πρωτεύουσας, μετά την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αθανασιάδης περπατούσε στην οδό Βαλαωρίτου, όταν περικυκλώθηκε από διαδηλωτές που άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, να του φωνάζουν «κλέφτες!»   ..
και να του ζητούν τον λόγο επειδή δεν καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο, όπως είχε προαναγγείλει. Εναντίον του εκτοξεύθηκαν και ποτήρια με νερό επίσης.  
Κάποιοι  μάλιστα επιχείρησαν να χειροδικήσουν εις βάρος του αλλά με την παρέμβαση  ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όμως δεν απέφυγε τα «μπουγέλα» εις βάρος του…  

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.