Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Η συμφωνία της ντροπής !!!

Η τρόικα και οι ελληνικές αρχές έχουν συμφωνήσει επί της μεσοπρόθεσμης δημοσιονομικής στρατηγικής (ΜΔΣ). Η Επιτροπή αναμένει τώρα ότι η ΜΔΣ αντανακλάται στο νέο νόμο για την εφαρμογή και μεταφράζεται σε συγκεκριμένα νομοθετικά μέτρα, αντικατοπτρίζοντας επίσης το σχέδιο ιδιωτικοποίησης.
Η Επιτροπή αναμένει με ενδιαφέρον την ψηφοφορία και των δύο νομοθετικών νομοσχεδίωντην επόμενη εβδομάδα στη Βουλή των Ελλήνων. 

Τα μέτρα αυτά, μόλις υλοποιηθούν πλήρως, θα μπορέσει η Ελλάδα να επιτύχει τους καθορισθέντες στόχους και να παραμείνουν στο σωστό δρόμο .

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.