Σήμερον κρεμάται επι ξύλου η Μπλογκόσφαιρα

Ο Μεγαλύτερος Παπατζής όλων των εποχών



Είναι τόσο μα τόσο προβλέψιμοι...το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές από αυτό εδώ το βήμα,τα καθεστώτα ενοχλούνται από τις ελεύθερες φωνές και αυτό είναι γνωστό.
Η χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ της άρσης της ανωνυμίας των bloggers όταν αναρτώνται υβριστικά, απειλητικά ή εκβιαστικά δημοσιεύματα ή φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή γενικότερα διαπράττονται εγκλήματα μας βρίσκει σύμφωνους, με ποιο τρόπο όμως θα με κρίνει ο δικαστής ότι εγώ παραδείγματος χάριν θα αποκαλέσω τον κο Παπανδρέου δοσίλογο,την κυβέρνηση του χούντα κ.τ.λ.π.
Όπως αναφέρει στην υπ αριθμ. 9/2011 γνωμοδότησή του....

ο κ. Κατσιρώδης, οι δύο γνωμοδοτήσεις του κ. Σανιδά και του κ. Τέντε καταλήγουν συμπερασματικά ότι «οι αρμόδιες δικαστικές αρχές (εισαγγελικές, προανακριτικές, ανακριτικές κ.τ.λ.) μπορούν να ζητούν από τους παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών να τους γνωρίσουν τα στοιχεία εντοπισμού των προσώπων που τελούν διάφορα εγκλήματα (εκβίαση, δυσφήμηση, απειλή, εξύβριση κ.τ.λ.) με κακόβουλες κλήσεις ή μηνύματα ή μέσω Διαδικτύου, χωρίς να τηρούν την προβλεπόμενη διαδικασία άρσεως του απορρήτου».
Πρωτόγνωρα πράγματα για μια ευρωπαϊκή χώρα,μάλλον ο υπέρμαχος( προεκλογικά) κος Παπανδρέου  γνωστός για την αγάπη του για τις νέες τεχνολογίες μας φέρνει στην Ελλάδα μεθόδους Ιράν Κίνας κ.α.

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/06/internet.html

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.