Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν επιβεβαιωθεί η συνομιλία που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Σ’ αυτήν, φέρεται να ζητάει ένα «φάρμακο» ενόψει των τελικών της Α1, ενώ εκφράζεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού λέει στον γνωστό παράγοντα ότι του τελείωσε το φάρμακο και πως χρειάζεται νέο στα μέσα Μαΐου. Ο Μάκης Ψωμιάδης του απαντάει ότι θα το έχει κανονικά. Από κει και πέρα, σχολιάζοντας το ντέρμπι που μόλις είχε περάσει με τον Παναθηναϊκό.... ο Μπουρούσης είπε για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Ηρθαν οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ... κι έφυγα»!
 
Όπως είναι λογικό το κλίμα για τον Καβαλιώτη σέντερ έχει γίνει βαρύ και ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις, που λένε ότι αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη συνομιλία ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (είναι να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2011-12), ωστόσο υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μείνει ελεύθερος αν ο Ολυμπιακός τον αποζημιώσει με 200 χιλ. ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.