Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, πού αλλού;

Έχουμε καυτηριάσει δεκάδες φορές το φαινόμενο των χαχόλων "δεξιών", που καμαρώνουν όταν δίνουν συνέντευξη σε κάποια Πασοκοφυλλάδα. Ιδιαίτερα, αν προηγουμένως τους έχει ξεχέσει πατόκορφα.
Δεν φτάνει που δίνουν τη συνέντευξη, ενιχύοντας έτσι τις πράσινες φυλλάδες (για να τις αγοράζουν και οπαδοί του κόμματός τους-ΝΔ), διακινούν κι όλας σε..
 εκατομμύρια παραλήπτες τη συνέντευξη διαφημίζοντας την Πασοκοφυλλάδα!!! Καημό το ΄χω ο blogger να πάρω ένα δελτίο τύπου, που να λέει "συνέντευξη του τάδε νεοδημοκράτη, στον Ελεύθερο Τύπο". Μα τι χάφτες είστε μωρ΄αδερφάκι μου εσείς στη ΝΔ; Είναι δυνατόν να σας εμπιστευτεί ο ψηφοφόρος; Εσείς κατουριέστε πάνω σας επειδή σας έκαναν την τιμή οι φυλλάδες του ΔΟΛ και τα κανάλια του Μπόμπολα και των λοιπών διαπλεκομένων και σας "έπαιξαν". Οι ψηφοφόροι σας δεν το καταλαβαίνουν αυτό λέτε;
Εν πάσει περιπώσει, αυτοί είναι οι μπούφοι της "δεξιάς" (της παράταξης περίγελο του ΠΑΣΟΚ) κι αυτή είναι η συνέντευξη του Μ.Βαρβιτσιώτη, πού αλλού; στο ΒΗΜΑ online:
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.