Ισοπεδώθηκε η Αθήνα και κανένας δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί

Με όλο αυτό το μπάχαλο που έγινε σήμερα κι εξακολουθεί να γίνεται στην πρωτεύουσα δεν ισοπεδώθηκε μόνο το κέντρο της Αθήνας αλλά και κάθε έννοια δημοκρατίας,ελευθερίας και προστασίας του πολίτη!
Κάποιες στιγμές το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι θύμιζαν πεδίο πολέμου,μόνο τα πραγματικά πυρά έλειπαν και τα τανκς του Αντιπροέδρου!Πρωτοφανής και αλόγιστη χρήση χημικών μαζί με μια ακαταλαβίστικα προκλητική συμπεριφορά  των ΜΑΤ σε απάντηση δήθεν των προκλήσεων από τους κουκουλοφόρους,που για μια ακόμα φορά αδυνατούσαν να συλλάβουν.
Και μόνο το γεγονός ότι επιτέθηκαν αστυνομικοί σε ανύποπτους πολίτες που έτρωγαν στο
Μοναστηράκι ή έπιναν καφέ στην Ερμού φτάνει και περισσεύει για να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού του λαού γενικώς.Οι διάσπαρτοι προβοκάτορες μέσα στο πλήθος έδιναν το ρυθμό στους κουκουλοφόρους για ν’ αρχίσει ο πετροπόλεμος και το κυνηγητό των διαδηλωτών με προφανή στόχο να τους εκδιώξουν από την πλατεία.Δεν γνωρίζουμε ποιοι οργανώνουν και διαχειρίζονται τις Αστυνομικές επιχειρήσεις αλλά έκανε μπαμ από μακριά ότι στόχευαν στο να  φοβηθούν οι απλοί διαμαρτυρόμενοι πολίτες-οικογενειάρχες και να εγκαταλείψουν την πλατεία.Αφιονισμένοι αστυνομικοί,με ανεξήγητο μίσος για τον κόσμο που ήταν απέναντί τους έκαναν χρήση χημικών κατά πρόσωπο και απρόκλητα.Μέχρι και το ιατρείο στο μετρό του Συντάγματος φρόντισαν να το μετατρέψουν σε θάλαμο αερίων.
Αποτέλεσμα όλων αυτών δεκάδες τραυματισμοί πολιτών και αστυνομικών,καμμένα και λεηλατημένα κτίρια και αμέτρητες καταστροφές δημοσίων και ιδιωτικών χώρων.
Με τις εικόνες των γεγονότων να κάνουν  το γύρω του κόσμου και να αμαυρώνουν το προφίλ της χώρα μας,αποτρέποντας τους τουρίστες να έρθουν,δέχτηκε κορυφαίο πλήγμα εκ των έσω ο τουρισμός μας,που κακά τα ψέματα είναι η βαριά μας βιομηχανία.
Κι όμως πέρασαν τα μεσάνυχτα και κανένας πολιτικός ή ένστολος δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ή έστω από ευθιξία.

Σχόλια