Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Ανέθεσαν την φύλαξη των βουλευτικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ.. στα ΤΑΕ Ηρακλείου και Μεσαράς ;;Καλά πληροφορημένες πηγές μας λένε ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες των ΤΑΕ Ηρακλέιου και Μεσαράς που αποτελούνται από περίπου 150 άνδρες με ειδική εκπαίδευση αντί να φυλούν την ύπαιθρο και τους πολίτες από τους κάθε λογής κακοποιούς έχουν εντολή και φυλάνε αποκλειστικά και σε 24ωρη βάρδια  μόνο τα γραφεία των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από τους εξαγριωμένους πολίτες.

Έχει καμιά απάντηση η πολιτική και αστυνομική ηγεσία γι αυτό ;; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.