Εξαπάτηση, εξαθλίωση, ταπείνωση… Ελπίδα

 Του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη*
Στην αρχή μας εξαπάτησε με το «λεφτά υπάρχουν», ο ψεύτης.
Μετά και ενώ εξόρκιζε δήθεν το Δ.Ν.Τ, ναι, υπόγεια τα είχε κανονίσει όλα με τον περιβόητο Στρος Καν, ο άθλιος.
Μετά  ψήφισε μαζί με τους  πρόθυμους το επαχθές μνημόνιο που είχε υπογράψει με κλειστά μάτια, ο άνους.
Και μαζί με το μνημόνιο και χωρίς καθόλου εθνικό μνημονικό ψήφισε και την δανειακή σύμβαση που εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία, ο πατριώτης!!
Και στη συνέχεια και αφού ούτε αυτά που υπόγραψε δεν μπόρεσε να εφαρμόσει ο ανίκανος,  ακάθεκτος άρχισε...
να κόβει μισθούς συντάξεις, να διαλύει τη μεσαία τάξη να φτωχαίνει το λαό και να αφήνει απείραχτα τα πιράνχας.
Και μετά από όλο αυτό το τραγικό χρονικό,  φέρνει σήμερα με χυδαίους εκβιασμούς και με σενάρια τρόμου  το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με τον εφαρμοστικό του νόμο, για να πάρουμε την 5η δόση του δανείου και να μην χρεοκοπήσουμε, όπως μας λέει ο καθ’ υποτροπήν  ψευδόμενος.  
Το ανεφάρμοστο δηλαδή μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σφαγείο που επιβάλλει ακόμα πιο βάναυσα και δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα, που σχεδιάζει απολύσεις στο δημόσιο, που πετσοκόβει κι άλλο μισθούς και συντάξεις  για να εξαθλιώσει και να εξοντώσει τελικά όλο το λαό,  ξεπουλώντας σχεδόν μειοδοτικά μαζί και την εθνική μας περιουσία,  δηλαδή την ίδια την πατρίδα μας.   
Κι όλα αυτά μέχρι σήμερα μόνον, αφού για τις υπόλοιπες 7 τρίμηνες δόσεις και ως την 12η, δεν ξέρουμε πόσους άλλους εκβιασμούς για τον επιούσιο άρτο μας θα μας κάνει κάθε φορά σ’ αυτό το μακάβριο χορό του «έμπα ψυχή, έβγα ψυχή»,  για να μας σώσει τελικά από την καταστροφή και τα ελαττώματά μας, ο σωτήρας μας!!
Στο μεταξύ και μέχρι το 2012 οι εταίροι δανειστές   μας θα έχουν οργανώσει τους μηχανισμούς, που δεν έχουν ακόμα, προκειμένου η σχεδόν βέβαιη (ελεγχόμενη η όχι) χρεοκοπία της Ελλάδος να μην ταρακουνήσει πολύ το κλυδωνιζόμενο σύστημα της ΟΝΕ και τον χυδαίο χρηματοπιστωτικό της καπιταλισμό.
Και τότε η και το 2015, μετά και από το νέο δάνειο που εκλιπαρούμε να πάρουμε και με μη βιώσιμο το χρέος και πάνω από 400 δις ευρώ, θα μας εγκαταλείψουν μεσοπέλαγα, θα κλείσουν τις στρόφιγγες και εμείς όλοι  εξαθλιωμένοι, ταπεινωμένοι και ξεπουλημένοι  θα βρεθούμε σαν λαός και σαν πατρίδα—ίσως και σαν δημοκρατία, στον Καιάδα.
Προσέξτε όμως, γιατί ως τότε  κάποιοι «ευαίσθητοι» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν να «διαφωνούν», να απειλούν  και να ψηφίζουν στο τέλος τις ταφόπλακες σαν συνεπείς σοσιαλιστές!
Ως τότε ο νέος τσάρος της οικονομίας  θα καταφέρνει με την ρητορική του αυταρέσκεια και λογόρροια να σκεπάζει με σαντιγύ τα περιττώματα της πολιτικής τους!
Ως τότε και στην κάθε νέα μεγάλη δυσκολία θα βρίσκουν και κάποιο Μπέο να φυλακίσουν και να μας ενημερώνουν πρωτοσέλιδα, για να μας μάθουν να κοιτάζουμε εκεί που πρέπει!
Ως τότε οι προβοκάτορες  και το καθεστωτικό παρακράτος θα διαλύει τους εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους και απεγνωσμένους στο Σύνταγμα που κραυγάζουν, ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, δεν σας εμπιστευόμαστε.
Και ως τότε,  ακόμα και τα «αδελφά» κόμματα της Ευρώπης θα βάζουν μαχαίρια στο λαιμό του Αντώνη Σαμαρά για να συναινέσει και να συνενοχοποιηθεί στο τεράστιο λάθος τους,  προκειμένου να μην εκτιναχτεί  στα ύψη στις επόμενες εκλογές η Νέα Δημοκρατία, για να υλοποιηθούν έτσι κάποια θολά σενάρια «πεφωτισμένων».
Αδιάφορα  όμως αν έτσι η ολική αριστερά μπορεί να αθροίσει ποσοστά ακόμα μεγαλύτερα από το 25% του 1958…
Στον Αντώνη Σαμαρά και κατάματα  η τελευταία  κουβέντα.
  --Βάστα, πρόεδρε.!!!
Αυτό που θα μείνει στου λαού την συνείδηση και στις ιστορίας μας το αποτύπωμα είναι πως εσύ δεν γονάτισες, παρά μόνον για να ακούσεις του κόσμου τις πίκρες και του μικρού παιδιού το γέλιο. 

*τ. υπ. βουλευτή Ν.Δ.

Σχόλια

  1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EvAH5TQWmQU#at=529

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά το ξεκίνησες μα στο τέλος τόκαψες το άρθρο..
    Αν τα πίστευες αυτά που έλεγες στη αρχή το λιγότερο που θα είχες να κάνεις ήταν χαρακίρι που ήσουνα υποψήφιος με τη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.