Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Η αθέατη δύναμη

Διακριτικά και χωρίς θόρυβο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ξαναζεσταίνοντας τις διεθνείς επαφές που έχτισε στο Υπουργείο Εξωτερικών, έχει αλωνίσει τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης με επιχειρήματα για τα ελληνικά συμφέροντα και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά.

  Με συνεντεύξεις και ενημερώσεις στις γερμανικές εφημερίδες Munchner Merkur Zeitung, Rheiner Zeitung, Die Welt, Die Zeit, στο...
κρατικό ραδιόφωνο της Βιέννης, στους New York Times, στη γαλλική ραδιοφωνία, στην ολλανδική εφημερίδα Daily News, στο βουλγαρικό κανάλι TV7, στην κρατική TV της Γερμανίας ARD1 και στην τουρκική κρατική τηλεόραση TRT, αγωνίζεται για την μεταστροφή του διεθνούς κλίματος που κάποιοι καλλιέργησαν σε ορισμένα ΜΜΕ και στο ΠΑΣΟΚ για μικροκομματικούς λόγους.

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι δυσφημίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο εξωτερικο.
    Ευτυχώς υπάρχουν καί Έλληνες Βουλευτές που προβάλουν την Ελλάδα και τα Εθνικά συμφέροντά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.