Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Να και ένας αδελφός του πρωθυπουργού που άνοιξε εταιρεία στην Ελλάδα...

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες επιχειρήσεις καταστρέφονται, υπάρχει και κάποιος που τολμά και επενδύει σε περιόδους κρίσης. Είναι ο Νίκος Παπανδρέου που με μία κολοσσιαία επένδυση των ...6000 Ευρώ, άνοιξε μονοπρόσωπη ΕΠΕ. Εάν δεν προέβλεπε στο καταστατικό "συνεργασία με το δημόσιο", θα μιλούσαμε για την είδηση της δεκαετίας.
Σας παρακαλούμε μέλη της αξιόπιστης οικογένειας... Μην ανοίξετε άλλες εταιρείες. ΕΛΕΟΣ! Δεν υπάρχει σάλιο (που λέει και ο Λοβέρδος).
Δείτε την:

3 σχόλια:

 1. Είναι νόμιμο; Είναι και ηθικό;
  « Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια…»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ε καλά ένας Παπανδρέου τι εταιρεία θα άνοιγε; Μα φυσικά εταιρεία περιορισμένης... ευθύνης!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για τις ΜΚΟ και εταιρείες του Παπανδρέου μας έχει ζαλίσει (το απαγορεύει κανένας νόμος ?) για τη ΜΚΟ της κας Νατάσας όμως κάνεις το παγώνι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.