Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Πυροτέχνημα Καρατζαφέρη: "Θα αποσύρω τον ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή"


Του άρεσε το πυροτέχνημα του Παπαδάκη, που φιλοξενεί (ποιόν άλλο;) τον Καρατζαφέρη. "Ώπα, βγάλαμε είδηση", σκέφτηκε ο Γιώργος και γέλασε το τσιγκελωτό μουστάκι του.


http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_6206.html

2 σχόλια:

  1. Αμήν. Επιτέλους!!! Γιώργο μην το σκέφτεσαι κάντο να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.