«Ανοικτό το θέμα» της στάσης του Π. Κουρουμπλή έναντι του Μεσοπρόθεσμου

Aνοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη στάση που θα τηρήσει στο μεσοπρόθεσμο άφησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα 99,5».

«Ανοιχτό είναι το θέμα. Παρακολουθώ με πολλή προσοχή τι συντελείται μέσα στην κοινωνία και σήμερα στην ομιλία μου στη Βουλή έβαλα θέματα και είπα ότι αυτή τη στιγμή συντελείται μια διεργασία στην κοινωνία ότι «εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα». Και αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την κοινωνική γαλήνη».

Και για τον εφαρμοστικό νόμο, πρόσθεσε...
ισχύουν τα ίδια είπε αφού «ο εφαρμοστικός νόμος τι διαφορά έχει; Υλοποιεί και εξειδικεύει το μεσοπρόθεσμο. Ό,τι αποφασιστεί κυρίως, θα έχει σημασία και για τα δύο».


Ο βουλευτής πρόσθεσε ότι αναμένει δεσμεύσεις της κυβέρνησης για τη φοροδιαφυγή λέγοντας: «Εκείνο που περιμένω είναι η κυβέρνηση να δεσμευτεί με συγκεκριμένο τρόπο και χρονικούς ορίζοντες για μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη φοροδιαφυγή. Γιατί όλα προκύπτουν από εκεί και πάμε στους "συνήθεις υπόπτους" για να παίρνουμε έσοδα. Προκύπτουν από την αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να βρει πηγές. Εγώ, λοιπόν, όταν δεν παίρνω απαντήσεις σ’ αυτά τα ζητήματα, τι πρέπει να κάνω;».
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=287522

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Σας κύριε Άριστο , έχω κάτι δυνατό , το όποιο προ ολίγου το έβαλα ως σχόλιο στο
    http://olympia.gr/2011/06/24/%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AF-1909-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%AD-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%AE%CE%BB%CE%B8%CE%B5-%CE%BA/#comment-241779

    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.