Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Oι εντολές του ΔΝΤ: Η κυβέρνηση πρέπει να πείσει το κοινοβούλιο και την χώρα...

Ενημέρωση τύπου του ΔΝΤ στην εκδήλωση, "World Economic Outlook Global Financial Stability Report and Fiscal Monitor Updates", στο Σαο Πάολο (17/6/2011)

Δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, την απάντηση αξιωματούχου του ΔΝΤ στην ερώτηση:
"Μήπως το ΔΝΤ υποτιμάει τον κίνδυνο του πολιτικού κινδύνου στο Ελληνικό πρόγραμμα .
Μήπως η απαιτούμενη προσαρμογή ήταν πολύ μεγάλη, πάρα πολύ γρήγορα; Και είναι λογικό να αναμένεται μια τέτοια βαθιά προσαρμογή με την απουσία ανεξάρτητης νομισματικής πολιτικής"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.