Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ: "Τότε να πούμε ότι έχουμε ολιγαρχία να τελειώνουμε"..«Αν έρθει ως κατεπείγον δεν το ψηφίζω» ξεκαθάρισε σήμερα ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ένας από τους 16 βουλευτές που υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό. 
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι υπάρχει χρόνος να συζητηθεί και είπε: «Τι λόγο ύπαρξης έχουμε εμείς οι βουλευτές; Δεν έχουμε τρεις μέρες; Δεν δέχομαι να αποφασίζουν άλλοι για....
εμένα. Τότε να πούμε ότι έχουμε ολιγαρχία να τελειώνουμε. Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν ξέρω τι είναι. Ήδη το κάναμε δύο φορές». 

Όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega τι θα κάνει, αν η κίνηση του να μην το ψηφίσει οδηγήσει σε εκλογές, είπε: «Ας γίνουν εκλογές. Εδώ έχουμε δημοκρατία. δεν έχουμε ολιγαρχία». 
Πηγή:   real.gr

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/06/blog-post_3248.html

1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή άν έρθει κανονικά θα το ψηφίσει:
    Άρχισαν οι κολοτούμπες; Ή σκύβουν το κεφάλι στον αυτοκράτορα;
    Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.