Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΝΑ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ


 
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ
ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


2 σχόλια:

  1. Ηθελα να'ξερα δεν ντρέπεται? τσίπα και φιλότιμο δεν έχει πάνω του ? αλλά θα μου πείς στο αμερικάνικο λεξιλόγιο δεν υπάρχουν αυτές οι λέξεις!!! θα περάσει στη ιστορία ως ο μεγαλύτερος ΨΕΥΤΗΣ που πέρασε ποτέ απο τούτη τη χώρα ... όλοι στις πλατείες συμπατριώτες για να ξεκουμπιστεί μια ώρα αρχύτερα απ'την πατρίδα μας!!
    Μου είναι πλέον δυσβάσταχτο να αναπνέω τον ίδιο αέρα μαζί του !!!


    Υπογραφή

    Πρώην σκληρά μετανοιωμένος ψηφοφόρος του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.