Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Τα παιδιά, τα παιδιά τα φιλαράκια τα καλά ....

Τι κοινό έχει ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου με τους :
Almunia, Joaquín, Κοινοτικός Επίτροπος
Rompuy, Herman van, πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου
Trichet, Jean-Claude, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
Εκτός από το ότι συναντώνται κάθε τρεις και λίγο...
Όλοι τους θα παρευρεθούν, σύμφωνα με το infowars.com  στην επόμενη συνάντηση της λέσχης Bilderberg, που θα γίνει στην Ελβετία.
2 σχόλια:

 1. O Παπακωνσταντινου αλωνίζει με τους μπιλντιμεργκεραιους . τώρα το τι κανονίζει αυτή η «ποδίτσα» , ε, δεν πρέπει να το ξέρουμε , κατά τα αλλά η «ποδίτσα¨ θα βάζει στο σακίδιο που πάντα κουβαλά στην πλάτη της τους υπολοίπους τιτανικούς της , τα καινούργια βουλιάζουμε τις στάσεις πληρωμών , θα συναπτει δάνεια ώστε να λήξουν τότε που θα ξανανέβει το πετρέλαιο όπως προ τριετίας , ώστε να τα πληρώσουμε με τριπλό πόσο λογω αύξησης του δολαρίου η κάποιου όρου στα ασφάλιστρα κινδύνου . τωρα ξέρουν αυτοί . και κανένας δεν ομιλεί, εσένα και εμένα και ποιος θα μας ακουσει ……..(ας το τώρα )

  Εξ αλλού δεν είμαστε ουτε κόμματα ούτε και εισαγγελείς
  ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΟΣ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ .
  ΚΑΙ , ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ .
  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.infowars.com/male-prostitutes-service-bilderberg-members-at-elite-summit/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.