Η «Έλλειψη» Μάρτυρα Επιμήκυνε το Μαρτύριο

Δυσάρεστη έκπληξη αποτέλεσε η αναβολή της δίκης για το θέμα των εργαζομένων της ΕΤΑΑ ,υπαιτιότητα του Δήμου Πατρέων. Οι ήδη οχτώ μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι, παραμένουν όμηροι ως τα τέλη Νοεμβρίου γιατί ο Δήμος «δεν βρήκε μάρτυρα να στείλει στο δικαστήριο.»
Όταν τον Ιούλιο του 2010 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσιζε ομόφωνα την μεταφορά του προσωπικού της ΕΤΑΑ στην Δ/νση Προγραμματισμού, Τουριστικής Προβολής, Σχεδιασμού & Ανάπτυξης του Δήμου, τα χαμόγελα περίσσευαν.
Δυστυχώς, μέχρι το τέλος του 2010 οι παλινδρομήσεις και υπαναχωρήσεις της Δημοτικής Αρχής Φούρα έκοψαν βίαια τα χαμόγελα των εννέα εργαζομένων. Εννέα οικογένειες έμειναν μετέωρες.
Τότε ήμασταν παρόντες αρκετοί από τους σημερινούς Δημοτικούς Συμβούλους .
Εμείς της αντιπολίτευσης καταγγέλλαμε τις πρακτικές Φούρα (από όπου και αν αυτές πήγαζαν) και την αδικία που συντελούνταν, φέρνοντας τους εργαζόμενους στη δυσάρεστη θέση να μην είναι ΠΟΥΘΕΝΑ εργαζόμενοι.
Η Δημοτική Αρχή, άλλαξε και κάποιοι που τότε ήταν αντιπολίτευση είναι σήμερα μέλη της, έγιναν οι ίδιοι Δημοτική Αρχή.
Αυτά λοιπόν που τότε υπερασπίζονταν και φώναζαν υπέρ των εργαζομένων, με βροντερή φωνή και καταγγελτικό λόγο, ήρθαν σήμερα όχι μόνο να ΜΗΝ τα λύσουν , όχι μόνο να μη βγάλουν από το αδιέξοδο τους εργαζομένους, αλλά να παρατείνουν σαδιστικά το μαρτύριο τους, μη βρίσκοντας έναν μάρτυρα να στείλουν εκ μέρους του Δήμου, στην εκδίκαση της προσφυγής των εργαζομένων. Το δικαστήριο θα αποφάσιζε, κυρίες και κύριοι, της Δημοτικής Αρχής. Και όποια και αν ήταν η απόφαση θα ήταν σεβαστή.
Εσείς, γιατί παρεμποδίσατε την πραγματοποίηση της δίκης;
Γιατί αποτελέσατε την αιτία αναβολής για τον Νοέμβριο;
Γιατί να παραμείνουν άλλους έξι μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι;
Τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς ας τα κάνουν οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες
«Συγχαρητήρια!!!»
Αναστασία Μανωλοπούλου Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων

Σχόλια

  1. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ Ατομο ε δεν πειραζη θα αργηση να παρη το φουσκοτω να κανη τισ βολτεσ τησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.