Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ...ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ
Διαβάστε τι άκουσε ο Παπακωνσταντίνου, από τους συντρόφους του:

Η Βάσω Παπανδρέου τόνισε με νόημα "Όταν εκβιάζεται η Βουλή δολοφονείται η δημοκρατία".  
Το πρόγραμμα δεν βγαίνει ε'ιπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που τον κατηγόρησε για έλλειμμα κοινωνικής δικαιοσύνης.
Χάσατε το επικοινωνιακό παιγνίδι και αντί να ενημερώνετε τα ΜΜΕ κάνετε καταστολή όπως π.χ με την ανακοίνωση που βγάλατε την Κυριακή"είπε ο Κώστας Γείτονας .
Πάρις Κουκουλόπουλος: Αδειάσαμε τις τράπεζες από τις
καταθέσεις και γεμίσαμε τις πλατείες με κόσμο.
Καλέσαμε λαό πέρσι να σφίξει το ζωνάρι υποσχόμενοι ότι δεν χρειάζονται άλλα μέτρα και σήμερα ο ΥΠΟΙΚ με περισσή αλαζονεία και χωρίς να κάνει αυτοκριτική, ζητά νέα μέτρα επισήμανε ο Δημήτρης Λιτζέρης.
Δεν κάναμε μεταρρυθμίσεις παίρνουμε μόνο μέτρα είπε η Σοφία Γιαννακα που υπογράμμισε ότι οι 156 βουλευτές δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος για την πορεία της χώρας και του ΠΑΣΟΚ και πως δεν έχουν την πολιτική νομιμοποίηση να πάθει το ΠΑΣΟΚ ότι έπαθε ο Σόκρατες. 

Στοιχεία από http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=14994

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.