Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Η Κίνα θα συνεχίσει να αγοράζει κρατικά χρέη στην Ευρώπη

"Όταν έχει η Ευρώπη προβλήματα, εμείς τείνουμε χείρα βοηθείας", δήλωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός, Ουέν Τζιαμπάο τονίζοντας ότι η χώρα του θα συνεχίσει να αγοράζει κρατικό χρέος της Ελλάδας, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας.
 Όπως διευκρίνησε, με τον τρόπο αυτό η χώρα του "θα συνδράμει στη σταθεροποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας και να βοηθήσει στην ανάπτυξή της".
Ακόμη, επανέλαβε ότι η Κίνα έχει εμπιστοσύνη στην Ευρώπη και ειδικά στην ευρωζώνη, ενώ χαρακτήρισε "προσωρινής φύσεως" τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα. Υπογράμμισε επίσης ότι "η Ευρώπη είναι αρκετά δυνατή, ώστε να κυριαρχήσει έναντι των παρουσών προκλήσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.