Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Τι πιστεύει ο κόσμος για τα χθεσινά;

Σήμερα περιδιαβαίνοντας εκατοντάδες αξιόλογα ιστολόγια και ιστοσελίδες, μπορώ να συνοψίσω σε μερικά συμπεράσματα:
O κόσμος πιστεύει ακράδαντα, ότι η αστυνομία εφαρμόζει σχέδιο διάλυσης της πλατείας, του κινήματος δηλαδή των "αγανακτισμένων", με εντολή της κυβέρνησης, με προβοκατόρικες ενέργειες και τη συνεργασία παρακρατικών.
Tο μεσοπρόθεσμο ήταν το τελευταίο φορομπηχτικό νομοσχέδιο, που μπόρεσε να επιβληθεί, έστω και με τον επικοινωνιακό ορυμαγδό των ακραίων διλημμάτων και των λοιπών τεχνασμάτων. Επόμενο "μνημόνιο" θα σημάνει εμφύλιο με εκτελέσεις, αγχόνες και δολοφονίες πολιτικών. Η αντοχή του λαού εξαντλήθηκε απόλυτα. Στο 100%. Δεν υπάρχει ούτε 0,00001% ανοχής ακόμη. Οπότε οι κυβερνώντες (και τα "κανάλια τους") ας πάρουν τα μέτρα τους κι ας φορολογήσουν επιτέλους (ονομαστικά και συγκεκριμένα, χωρίς τεχνάσματα) τους "έχοντες" αν δουν ότι ούτε τώρα "βγαίνει ο λογαριασμός".

Όλοι οι Έλληνες είναι απαγοητευμένοι από το κόμμα τους. Θεωρούν ότι δεν στάθηκε στο ύψος του (το οποιοδήποτε κόμμα) και δεν τους "προστάτεψε" από τη λαίλαπα των κυβερνητικών μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι όλοι βρίζουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν χάνει (προς το παρόν) !

Αυτά κατάλαβα από την περίφημη "περιρέουσα ατμόσφαιρα". Όποιος κατάλαβε κάτι άλλο, δεκτός ο διάλογος.

Φωτης Μ./taxalia 
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-post_1130.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.