Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Ρομπόπουλος : «Δεν μπορώ να ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο»

alt
Άρχισαν οι διαρροές στο ΠΑΣΟΚ με το βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Θωμά Ρομπόπουλο να δηλώνει ευθαρσώς στην εκπομπή Πρωινή Γνώμη του Βαγγέλη Στολάκη ότι δεν μπορεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, όπου έθεσε θέμα δημοκρατικότητας και εθνικής ομοψυχίας.
«Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ψηφίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρομπόπουλος...
«Θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή κα θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάτι δεν πάει καλά», επισήμανε  ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ρομπόπουλος τόνισε ότι θέματα όπως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απαιτούν εθνική ομοψυχία  και δε γίνεται μόνο το ΠΑΣΟΚ να τα ψηφίζει.
«Διαφωνώ στο δημοκρατικό τρόπο σκέψης, δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και έκανα πάντα αυτό που έκρινα σωστό», υπογράμμισε ο κ. Ρομπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.