Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Τραπεζίτης ή Υπουργός ;

Και βέβαια Τραπεζίτης, θέλει και ρώτημα.

Ο παρακάτω  πίνακας δίνει την απάντηση.


Ψάχνει, λένε,  ο ΓΑΠ ανάμεσα στους τραπεζίτες να βρει κάποιον για να αντικαταστήσει τον ΠΑΠΑΚ.

Δεν πάει κανένας. Κορόιδα είναι;
Επειδή τα στοιχεία είναι πολύ χρήσιμα για να  δούμε τις  αμοιβές των πράσινων διορισμένων τραπεζιτών της ΕΤΕ...Γ.Δη

2 σχόλια:

 1. Οι ανωτέρω κύριοι λαμβάνουν τις αναγραφόμενες αμοιβές ! Μέχρι εδώ όλα καλά, κάποιος ή κάποιοι αποφάσισαν οτι τόσα αξίζουν οι υπηρεσίες τους (ας μην το σχολιάσουμε αυτό προς το παρόν)
  Θα ήθελα όμως να πληροφορηθώ και το τι ποσά πληρώνουν σαν φόρο είσοδήματος γιατι έχω την υποψία ότι εγώ πληρώνω περισσότερα από αυτούς !!!!
  Τα ανωτέρω είναι καθαρά ρητορικά, δεν νομίζω ότι κάποιος υπεύθυνος του κρατικού μηχανισμού θα απαντήσει ποτέ σε τέτοια ερώτηση, και αυτό γιατι η απάντησή του θα γεννήσει άλλες ερωτήσεις για να μην πώ απέχθεια !!!!
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχεις δίκιο.
  Κανε υπομονη και λιαν προσεχως ενας απο αυτους, θα αποκαλυφθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.