Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Ζητούν από την Ελλάδα να υποθηκεύσει δημόσια περιουσία, πέραν των αποκρατικοποιήσεων


Υποθήκη δημόσιας περιουσίας απαιτούν οι Βρυξέλλες - Ξαφνικό ραντεβού Μέρκελ με Σαρκοζί

Τρόμος επικράτησε στα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής όταν ο Γ. Παπανδρέου τους ανακοίνωσε πως οι Βρυξέλλες επιμένουν στις εμπράγματες εγγυήσεις. Ζητούν από την Ελλάδα να υποθηκεύσει δημόσια περιουσία, πέραν των αποκρατικοποιήσεων! Τι σημαίνει αυτό; Πως οι δανειστές μας απαιτούν:

- Παραλίες.
- Αιολικά πάρκα.
- Θαλάσσια πάρκα.
- Βραχονησίδες.
- Ακίνητα φιλέτα σε πόλεις και ύπαιθρο.
- Δίκτυα ύδρευσης και ηλεκτρισμού.
Αντί αυτών η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει προς τα έξω ότι έχει διαφορά με την Τρόικα σε μέτρα 3,8 δις ευρώ. Το πραγματικό θρίλερ, όμως, θα παιχτεί με τις εγγυήσεις. Ο Γ. Παπανδρέου είπε χθες στη Μέρκελ ότι αν οι Φινλανδοί επιμείνουν θα πάει τη χώρα σε εκλογές. Αντίθετα, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πιο δεκτικός σε νέα μέτρα, τα οποία όμως και πάλι δε θα πρέπει να αποσταθεροποιούν την κυβέρνηση. 
newpost.gr

1 σχόλιο:

  1. Βρήκαν τον τρελό του χωριού και κάνουν ότι θέλουν.
    Το θέμα είναι εμείς τί κάνουμε που καθόμαστε και τους κοιτάμε μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.