Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Ο Μπερλουσκόνι δικαίωσε το Δίστομο, προκαλώντας αντιδράσεις στην Γερμανία!

Ο Σίλβιο που οι εδώ δημοσιοχαχόλοι τον παρουσιάζουν ως τσοντόβιο (τα τραβεστί που προτιμούν οι “σοσιαλιστές” είναι πιο ιν προφανώς) καθάρισε για τους Έλληνες απογόνους των θυμάτων του ναζισμού. Όλους μας δηλαδή.
Η Ιταλία αποφάνθηκε παρά τις Γερμανικές πιέσεις: ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
Αφιερωμένη η απόφαση στον ΔΟΛ, στο MEGA, στον Μπόμπολα κλπ κλπ κλπ.
Δείξτε μας τώρα πάλι το πουλί του Μπερλουσκόνι γελοίοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.