Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Έκτακτο: Ο Σαμαράς διακόπτει το ταξίδι του και ακυρώνει τα υπόλοιπα…

…ακόμα και το προγραμματισμένο ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Η είδηση βγήκε από την συνάντηση του με τον μητροπολίτη αφού πηγαίνει σήμερα εσπευσμένα στο Αρκάδι για να μπορεί να επιστρέψει αύριο. Πριν από λίγο πήγε στο σπίτι του Ξυλούρη και το απόγευμα μιλάει στο Ηράκλειο.

Η απόφαση Σαμαρά σχετίζεται και με το “καψόνι” που έκανε ο Παπακωνσταντίνου που ενώ ζητούσε “προτάσεις για συναίνεση”, προέβει όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγo στα εξοντωτικά μέτρα που αναφέραμε εδώ σε μυστική συμφωνία με την Τρόικα.


Δεν πρέπει να αγνοηθεί το γεγονός ότι αύριο “σκάει” η μεγάλη δημοσκόπηση που φέρνει τη Νέα Δημοκρατία με σταθερό προβάδισμα, όπως πάλι σας είχαμε αποκαλύψει χθες.

Η κίνηση αυτή δεν έχει προηγούμενο και σηματοδοτεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. Σε λίγο νεώτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.