Το defencenet.gr, προφανώς είχε κάνει λάθος και κατέβασε το άθρο : Θ.Πάγκαλος: "Να καταργηθεί η μονιμότητα των στρατιωτικών"!


Το άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση από  το defencenet.gr .
Μετά από σχόλια αναγνώστη και αφου είδαμε το σχετικό βίντεο, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Πάγκαλος δεν αναφέρθηκε στους στρατιωτικούς τους οποίους μάλιστα και εξαίρεσε.
Το defencenet.gr, δυστυχώς την σχετική ανάρτηση http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_acctexp&task=NotAllowed "την κατέβασε". Δείτε τις εικόνες



Διαβάστε το άρθο του Defencenet.gr

Θα εισηγηθεί να καταργηθεί το υπάρχον καθεστώς της μονιμότητας για τους στρατιωτικούς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στο δεύτερο γύρο της κατά μέτωπο επίθεσής τους στους στρατιωτικούς μετά το περίφημο "είναι αντιπαραγωγικοί" Μαζί με τους στρατιωτικούς θα ισηγηθεί να πάψει να ισχύει η μονιμότητα και για τους αστυνομικούς1 Ποιος είπε ότι κάποιοι δεν θέλουν την διάλυση της χώρας και αυτοί οι κάποιοι δεν βρίσκονται ψηλά στις θέσεις αυτής της κυβέρνησης; 
Μιλώντας στη ΝΕΤ το πρωί του Σαββάτου, ανακοίνωσε ότι γράφει βιβλίο με τον τίτλο «Μαζί τα Φάγαμε: Ποιοι, πότε και γιατί» και μέσα σε αυτό ζητεί την κατάργηση της μονιμότητας στρατιωτικών και αστυνομικών.
"Πρέπει να περιοριστεί στην συνταγματική έννοια του όρου", ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί για «τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, άντε και τους εφοριακούς». 
Δήλωσε σχετικά ότι «Ο καθένας μας δεν έχει ζητήσει απόδειξη για κάποια δουλίτσα που του έκαναν» και, προφανώς, το συγκεκριμένο σημείο θα είναι ένα από τα επιχειρήματα που θα στηρίξουν τη συγγραφή του βιβλίου, η οποία, όπως είπε, είναι σε εξέλιξη αυτόν τον καιρό".
Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για το κλείσιμο 40 οργανισμών...
που «τον αγνόησαν» μη δίνοντας στοιχεία. Όπως είπε, δόθηκαν προθεσμίες και παρατάσεις, αλλά οι 40 οργανισμοί δεν έδωσαν κανένα στοιχείο. «Η προθεσμία έληξε χθες. Την ερχόμενη εβδομάδα που θα συνεδριάσει η επιτροπή, αυτοί που δεν έχουν απαντήσει, έχουν κλείσει» τόνισε.ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.
(defencenet.gr)

Σχόλια

  1. Ιδου τι είπε ο Θ.Παγκαλος (video "ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ")
    http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650&video=0#toppage
    Ακούστε τι δήλωσε και πες τε μου αν εσυνάδουν με το τίτλο και το περιεχόμενο του άρθρου σχετικά με τη μονιμότητα στρατιωτικών και λοιπών που αναφέρει ο Αντιπρόεδρος

    Επιτέλους κάποιος πρέπει να παρέμβει σε αυτους που παραπουιούν δηλώσεις και που διακινούν αυτές είτε με σκοπιμότητα είτε χωρίς να τις ελέγξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την ενημέρωση και την επισήμανση
    Δες την διόρθωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια, για την αμεση αναγνώριση του λάθους.
    Παρολά αυτά, λίγη προσοχή και έλεγχος στο τι αναρτούμε δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ
    Αυτό είναι μια απάντηση περι αξιοπιστίας "δηθεν" σοβαρών site σε σχέση με τα blogs.
    Όταν το ανέβασαν και το αναδημοσιεύσαμε δεν είχε ανεβεί το βίντεο στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α και κάτι άλλο δεν πρόκειται περί δικού μας λάθους.
    Το λάθος είναι αυτού που αρχικά το ανέβασε, που θα έπρεπε κατ ελάχιστο να προβεί σε διόρθωση.
    Εμείς μιλάμε μόνο για λογαριασμό μας και δεν ευθυνόμαστε για λάθη και παραλήψεις άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει όμως πρίν ανεβάζουμε μία είδηση να την διασταυρώνουμε, ειδικά δε όταν αυτή είναι τηλεοπτικά ή ηχητικά καταγεγραμμενη.
    Η δικαιολογία ότι δεν είχε ανεβεί το video στα κανάλια δεν ευσταθεί καθώς υπήρχε η δυνατότητα αναμονής μέχρι να γίνει αυτό. Εξ άλλου στο κείμενο του αρχικού άρθρου που κατέβηκε αναφέρεται χαρακτηριστικά "Πρέπει να περιοριστεί στην συνταγματική έννοια του όρου", ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί για «τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, άντε και τους εφοριακούς», λεγόμενα που προφανώς δεν είχαν σχέση με τον τίτλο και θα έπρεπε να προβληματίσουν για την αλήθεια της είδησης.
    Εν πάσει περιπτώσει μετα την ειλικρινή αναγνώριση του λάθους, η αλήθεια αποκαταστάθηκε και θεωρώ ότι ήταν ένα απλό λάθος λόγω απειρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει καμία απειρία αγαπητέ.
    Δεν υπάρχει λάθος αυτού του blog.
    Θα περίμενα να εξάρεις εκτός απο την άμεση ανταπόκριση (πράγμα που τόνισες) και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά άλλα μέσα ενημέρωσης.
    Αν αυτού προσπαθείς να μας "μειώσεις", αποκαλώντας μας άπειρους.
    Οχι καλέ μου φίλε δεν είμαστε άπειροι, είμαστε ειλικρινείς, άμεσοι, έχουμε ήθος, τιμάμε το κοινό μας και έχουμε την παρισία να παραδεχόμαστε το λάθος, όταν το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρίστο, πολύ ασχολήθηκες μαζί του. Είναι από τους ορκισμένους πράσινους που ψάχνουν όλα τα blogs και προσπαθούν να τα μειώσουν στα μάτια των άλλων. Η προπαγάνδα τους σε όλο τους το μεγαλείο. Πότε αυτοί αναγνώρισαν τα λάθη τους; Ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ "aristos" όπως και εσύ είδες άμεσα ανεγνώρισα την ευαισθησία σου για την αποκατάσταση του λάθους και σε συγχάρηκα.
    Όσον αφορά την εκφρασή μου περί "απειρίας" για κανένα λόγο δεν είχα σκοπό να σε μειώσω, αλλά θεώρησα ότι καθόσον δεν είσαι επαγγελματίας των ΜΜΕ (συμπεριλαμβανομένου και του διαδικτιου) ειναι λογικό να μην διαθέτεις την εμπειρία ενός δημοσιαγραφικού οργανισμού που ενδεχομένως θα απεφευγε μια τέτοια "πατάτα", αναδημοσίευσης μίας παραποιημένης είδησης, χωρίς να την ελέγξει και να την διασταρώσει.
    Σου υπενθυμίζω επίσης ότι στο κείμενο του αρχικού άρθρου αναφέρονται οι δηλώσεις του Θ.Πάγκαλου όπως ειπώθηκαν (... επισημαίνοντας ότι μπορεί να διατηρηθεί για «τους αστυνομικούς, τους στρατιωτικούς, τους εκπαιδευτικούς, άντε και τους εφοριακούς»") που φαίνεται δεν το πρόσεξες.
    Όσον αφορά το πως να αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά άλλα μέσα ενημέρωσης, αυτό αποτελεί ευρύτερο προβληματισμό και ενδεχομένως να έχεις δίκιο ότι δεν έχουν την ίδια ευαισθησία με έσένα, αλλά αυτοί είναι υπόλογοι στο αναγνωστικό τους κοινό.
    Τελειώνοντας αγαπητέ "aristos" (δεν θα επανέλθω ξανά στο θέμα) σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο μπλόγκ σου.

    ΥΓ Όσον αφορά το σχόλιο του ανώνυμου των 4.55 τον συμβουλεύω να μήν είναι τόσο βιαστικός στα συμπεράσματά του και αν πιστεύει ότι ο κάθε μπλογκερ χρειάζεται "συνήγορους περάσπισης" τον συμβουλεύω να ανοίξει δικηγορικό γραφείο με αυτό το αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.