Σαμαράς αποκαλύπτει τι συμφώνησε με τον ΓΑΠ ο οποίος λίγο αργότερα υπαναχώρησε

Σχόλια

  1. ἔπεα πτερόεντα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τε μου αν έχω καταλάβει σωστά ο Αντώνης πρότεινε :
    * Παραίτηση του Γιώργου που έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να κυβερνήσει.
    * Πρωθυπουργό κοινής αποδοχής (κάποιοι λενε τον Δημα ή τον Παπαδήμο), χωρίς να ρωτηθεί ο ελληνικός λαός.
    * Επαναδιαπραγμάτευση από την κυβέρνηση που θα σχηματιζόταν του μνημονίου. Και γιατί δεν στηρίζε τον ΓΑΠ (αν δεχόταν) πρός αυτή την κατεύθυνση.
    * Κατάργηση του μεταναστευτικου νομου (κάπως άσχετο αλλά κάπως το δικαιόλόγησε ξεχνόντας ποιός άνοιξε τα πρός βορρά σύνορα)
    * Και σύντομα σε εκλογές (μέσα σε ένα τρίμηνο)με έναν Παπανδρέου ηττημένο πριν καλά στηθούν κάλπες.

    Και ρωτώ αυτοί είναι όροι συναίνεσης ή παράδοσης ανευ όρων του έχοντος την λαική εντολή στο αποδοκιμασθέντα στις τελευταίες εκλογές κόμματος της ΝΔ ?

    Ρε παιδιά σοβαρευτείτε, περιμένατε να τα δεχθεί όλα αυτά ο ΓΑΠ και το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ και να παραδοθεί ΑΜΑΧΗΤΙ.

    Γιατί αν το πιστεύατε μάλλον πρέπει να επισκεφθείτε επειγόντως ψυχίατρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έργο ήταν από την αρχή βασισμένο σε κακό σενάριο. Η συνέναιση ήταν από την αρχή σε λάθος βάση γιατί δεν φάγανε και δεν τρώνε όλοι μαζί. Δεν μπορεί άλλος να τρώει και άλλος να πληρώνει.
    Τέλος ποιός έδωσε λαική εντολή να πάμε σε μνημόνια 1,2,3.......ν, σε δανειακές συμβάσεις με επαχθείς όρους για την Ελλάδα και τους Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.