Πάγκαλος σε πανικό: ΕΣΒΗΣΕ απ' την ιστοσελίδα του τη συνέντευξη που μιλούσε για τανκς για να μας παραμυθιάσει ότι αναφερόταν στη Αργεντινή!

http://img.protothema.gr/8F23EB0B96FBFEDF6D4E17E562FE2722.jpgΤο θράσος του είναι κυριολεκτικά πρωτόγνωρο!! Προσπαθεί να ξεπεράσει ακόμα και τον αρχηγό του στα ψέμματα και ταυτόχρονα μας θεωρεί όλους ηλίθιους! Χθες το μεσημέρι έβγαλε δελτίο τύπου με όλη τη συνέντευξή του στο ένθετο "MERCADOS" της EL MUNDO. Τη βάλαμε (Όλη η παπαρολογία Πάγκαλου, στην ισπανική «EL MUNDO») όπως την έβαλε το ΑΠΕ. Την ανακοίνωση την έβαλε και στην ιστοσελίδα του και έλεγε ότι είπε αυτά που γράφουν στον τίτλο του άρθρου τους και οι Ισπανοί δηλ:

http://www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/03/pagkalos-andreas-23.jpg"Grecia: "Si dejamos el euro, habría que defender los bancos con tanques"
[Ελλάδα:
"Φεύγοντας από το ευρώ θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις τράπεζες με τανκς"]
"Si dejamos el euro habría revueltas, la gente se tiraría por la ventana..."
[
"Φεύγοντας από το ευρώ θα υπάρξουν ταραχές, άνθρωποι θα πηδήξουν από το παράθυρο ..."]

Επειδή όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας έτρωγε "ξύλο" γι' αυτά που είπε περί τανκς αποφάσισε να κάνει την εξής κουτοπονηριά που δείχνει πόσο μακάκες μας θεωρεί:

Το βράδυ στη Βουλή και προσπαθώντας να απαντήσει στο χώσιμο που του κάνανε όλοι είπε ότι όσα ανέφερε για τανκς δεν αφορούσαν την Ελλάδα αλλά τα όσα έγιναν στην Αργεντινή!!!! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η είδηση του ΑΠΕ:
Το ακριβές περιεχόμενο της συνέντευξής του στην ισπανική εφημερίδα «Ελ Μούντο» ανέγνωσε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, διαδεχόμενος στο βήμα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει επικριτικά τα λεγόμενα του... συγκεκριμένα είπε:

Η συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια