Δείτε την προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας...

Έχουν επιδοθεί σε αγώνα τα πράσινα παπαγαλάκια να υποβαθμίσουν την πρόταση του Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι μια τέτοια πρόταση δεν υποστηρίζεται από την Ε.Ε.
Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να μεταφράζουν λάθος ή κατά το δοκούν τα λεγόμενα των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής..
Δείτε τι γράφουν:"Οποιαδήποτε προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου αποτελεί «σπέκουλα»"
Θα μου πείτε μπορεί να μην ξέρουν καλά αγγλικά...
Είναι μια εκδοχή.
Ξέχασαν όμως ότι υπάρχουν και βίντεο, που είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του τι ακριβώς έχει συμβεί αλλά κυρίως του τι έχει ειπωθεί.
Δείτε λοιπόν στο βίντεο τι ακριβώς είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Amadeu Altafaj, για το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου.
Μια διευκρίνηση πριν δείτε το βίντεο η λέξη speculate/ing, δεν σημαίνει πάντα και κατ ανάγκη "σπέκουλα". Είναι απλά μια από τις πολλές ερμηνείες της λέξης.


Ακούσατε πουθενά να λέει ο εκπρόσωπος της Ε.Ε "Οποιαδήποτε προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου αποτελεί «σπέκουλα»"
Υ.Γ
Διαβάστε τώρα τι δήλωσε ο βουλευτής Ν. Βρεττός χθές στην χθές στην  Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επαναδιαπραγμάτευση.
Ντίνος Βρεττός (Αττικής): «Γιατί να χαρίσουμε τον όρο «επαναδιαπραγμάτευση» στην ΝΔ, αφού η επαναδιαπραγμάτευση είναι η μόνη σταθερά και θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Σχόλια

  1. Είναι δύσκολο τελικά στην κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος στη διαπραγμάτευση των μνημονίων.
    Ας κάνουν έστω και τώρα κολοτούμπα. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Για το καλό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν στέλνεις ένα mail στο in.gr να δούμε τι θα απαντήσει για το θέμα.
    Ελπίζω να μην κωλώνεις να το κάνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.