Επίθεση Γιάννη Μιχελάκη στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τη Ντόρα Μπακογιάννη

http://www.agelioforos.gr/files/KAMILALIS/AAAAAAAAAAMIX15.jpgΕπίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και στη Ντόρα Μπακογάννη, τους οποίους κατηγορεί πως παραποίησαν τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σήμερα στη Βουλή εξαπέλυσε η ΝΔ.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τόσο τον υπουργό Οικονομικών όσο και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας πως διέπραξαν ένα ακόμα ατόπημα, καθώς, αδυνατώντας να αντικρούσουν τις θέσεις του Προέδρου της Ν.Δ. για την αντισυνταγματικότητα των προθέσεών τους το Μνημόνιο ΙΙ να ψηφιστεί με πλειοψηφία 180 βουλευτών, κατέφυγαν σε πρωτοφανή παραποίηση των δηλώσεων του κ. Σαμαρά και σε ανεπίτρεπτους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, ότι, δηλαδή, η Ν.Δ., χωρίς καν να δει το Μνημόνιο ΙΙ που αυτή τη στιγμή συζητείται στην Ευρώπη, θα το καταψηφίσει.

Όπως αναφέρει ο κ. Μιχελάκης από το κείμενο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά προκύπτει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., με σαφήνεια δήλωσε ότι, αν το νέο Μνημόνιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι καλό για τη χώρα, η Ν.Δ. θα το ψηφίσει χωρίς να σταθεί στο θέμα του αριθμού των απαιτούμενων ψήφων, ενώ, αν είναι στην ίδια λάθος κατεύθυνση με το σημερινό, θα το καταψηφίσει, άσχετα με τον αριθμό ψήφων που προτίθεται να θέσει ως όριο η κυβέρνηση.

"Πέραν αυτών, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, εκτός της διαστρέβλωσης των δηλώσεων του προέδρου της Ν.Δ., είναι ότι ο συνταγματολόγος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν άρθρωσε ούτε μια λέξη για το συνταγματικό θέμα που έθεσε ο κ. Σαμαράς.

"Πάντως, σε κάθε περίπτωση οι προπαγανδιστικές μεθοδεύσεις της διαστρέβλωσης και της συκοφαντήσεις τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Αποδεικνύουν ταυτόχρονα πόσο υποκριτικές είναι οι αναφορές του σε συναίνεση» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
 
 
 

Σχόλια