Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

"Μαγαζί" της κ. Φαίη Καραβίτη είναι το ΑΠΕ και απαντάει μέσω της ιστοσελίδας του, σε Blog ;;

Τι δουλειά έχει το ΑΠΕ και χρησιμοποιείται η ιστοσελίδα του , από έναν υπάλληλο του για προσωπικούς λόγους;;
Θα μπορούσε η κ. Φαίη Καραβίτη (Σύζυγος του υπουργού Δ. Δρούτσα) να έστελνε επιστολή, e-mail, τόσο στο blog όσο και στον έντυπο τύπο, για το θέμα που την απασχολεί.
Δηλαδή κάθε υπάλληλος του ΑΠΕ ή μιας κρατικής-δημόσιας..
υπηρεσίας, μπορεί να κάνει το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση ;
Μπορεί ένας δημόσιος υπάλληλος όταν θίγεται από ένα δημοσίευμα, να  δημοσιεύει ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας του;
Nα μας το πείτε για να ξέρουμε....
Διαβάστε Επίσης.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.