Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Πόσο γρήγορο είναι το blog σας; Πολύ χρήσιμο για τους bloggers


Ένα από τα πιό χρήσιμα εργαλεία για να βελτιώσετε το blog ή το site σας είναι οι μετρητές ταχύτητας. Διατίθενται σε προγράμματα τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, αλλά και ως αυτοτελείς online υπηρεσίες και αυτό είναι το σπουδαίο!
Τεστάρετε λοιπόν το blog σας και αυξήστε τις επιδόσεις του, ώστε να είναι πιό γρήγορο και άρα πιό ελκυστικό στους αναγνώστες σας, με τα δύο κορυφαία εργαλεία:

1. Από τη google το


http://pagespeed.googlelabs.com/
σας δίνει την ταχύτητα σας με έναν δείκτη με άριστα το 100.
Αν είστε πάνω από 80, το blog σας πετάει. Από 70-79, πάτε καλά, κάτω από 70  ...πρέπει να αφαιρέσετε μεγάλες εικόνες, widgets και λοιπά.
Το πρόγραμμα σας προτείνει ποιά στοιχεία πρέπει να ξεφορτωθείτε, κατανεμημένα ανά προτεραιότητα: high, medium και low priority. Κάνοντας κλικ π.χ. στο high priority θα δείτε κάποιες εικόνες, για τις οποίες το πρόγραμμα σας λέει πόσα kb χώρου και άρα ταχύτητα θα εξοικονομούσατε, αν κάνατε scale down, δηλαδή σμίκρυνση.


http://taxalia.blogspot.com/2011/06/blog-bloggers.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.